Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 5 hetes gáthegetek érzékeny...

5 hetes gáthegetek érzékeny volt még?

Figyelt kérdés
A hüvelybementemnél van egy kis kör alakú érzékeny csomó, ez lehet, hogy az elvarrt belső varrat csomója? Mikorra szívódik fel? Ez az egy pontja érzékeny még, igaz csak pár napja lett az, a többi rendben van.
2013. júl. 29. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem sokáig az volt, igaz, én a 2. szülés után nem sokat pihentem, mert koraszülött lett a babám, és napi 3× jártam át hozzá egy másik épületbe szoptatni, 2 emelet le-fel lift nélkül, én ennek tudom be. 8 naposan jöttünk haza, de bizony még emlékszem, a 6 hetes kontrollon is mondtam, hogy fáj. Olyan érzésem volt, mintha berepedt volna. Végül vettem Bepanthent, és azzal kenegettem, utána sokkal jobb lett, végül elmúlt.

38+2 h km

2013. júl. 29. 10:59
 2/12 anonim ***** válasza:

8 hétig alig bírtam menni.:(

Nekem kb 6 hónapig volt nagyon érzékeny..

2013. júl. 29. 11:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem úgy igazán az első 3 hét volt ,,rossz,,mert addig volt érzékenyebb,volt hogy hasogatott is.De egyébként nekem nem igazán fájt,szülés után amikor levittek a kórterembe ültem vele az ágy szélén.14:50-kor szültem meg,este fél7-kor már ültem vele.Nem mondom,hogy egyáltalán nem éreztem,mert azért érzékeny volt,de annyira nem fájt.Semmilyen fájdalomcsillapítót nem kellett rá kérnem.

A 6 hetes kontrollon már nem éreztem belőle semmit sem.

Most már abszolút nem érzek belőle semmit sem,fel sincs már dagadva meg semmi,ha oda nyúlok,akkor egy picit lehet érezni a heg helyét.

3 hós fiú anyucija

2013. júl. 29. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:
3 hete szültem, de már szinte nem is érzem.
2013. júl. 29. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok.De jó nektek.:)

ENgem vágtak is és 2 fele repedtem kívűl belül.Ti?

2013. júl. 29. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Engem csak vágtak. 3530 gramm és 56 centi lett a kislányom. :)
2013. júl. 29. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

engem is csak vágtak,a gátam nem repedt tovább(legalább is nem tudok róla),viszont a méhszájam repedt mert nyomták ki belőlem a kisfiamat,mert már nem bírtam magamtól nyomni.

2013. júl. 29. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
*Ja és a kisfiam 3300g-al született és 55 centivel.
2013. júl. 29. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Én még nincsen két hete, hogy szültem de már nem nagyon fáj, remélem nem baj... Most, hogy így elolvastam a válaszokat, kicsit megijedtem! Már vérezni is alig vérzek... Ja, nem vágtak, hanem repedtem, 3.790 dkg 52 cm kislányt szültem
2013. júl. 30. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:

3-mas 2-es vagyok.

belőlem is úgy nyomták ki ezért repedtem szana szét.Nem volt szívhangja(szerencsére nem lett gond)viszont 3950grammal született.

2013. júl. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!