5 hetes gáthegetek érzékeny volt még?

Nekem sokáig az volt, igaz, én a 2. szülés után nem sokat pihentem, mert koraszülött lett a babám, és napi 3× jártam át hozzá egy másik épületbe szoptatni, 2 emelet le-fel lift nélkül, én ennek tudom be. 8 naposan jöttünk haza, de bizony még emlékszem, a 6 hetes kontrollon is mondtam, hogy fáj. Olyan érzésem volt, mintha berepedt volna. Végül vettem Bepanthent, és azzal kenegettem, utána sokkal jobb lett, végül elmúlt.
38+2 h km

8 hétig alig bírtam menni.:(
Nekem kb 6 hónapig volt nagyon érzékeny..

Szia.
Nekem úgy igazán az első 3 hét volt ,,rossz,,mert addig volt érzékenyebb,volt hogy hasogatott is.De egyébként nekem nem igazán fájt,szülés után amikor levittek a kórterembe ültem vele az ágy szélén.14:50-kor szültem meg,este fél7-kor már ültem vele.Nem mondom,hogy egyáltalán nem éreztem,mert azért érzékeny volt,de annyira nem fájt.Semmilyen fájdalomcsillapítót nem kellett rá kérnem.
A 6 hetes kontrollon már nem éreztem belőle semmit sem.
Most már abszolút nem érzek belőle semmit sem,fel sincs már dagadva meg semmi,ha oda nyúlok,akkor egy picit lehet érezni a heg helyét.
3 hós fiú anyucija

2. vagyok.De jó nektek.:)
ENgem vágtak is és 2 fele repedtem kívűl belül.Ti?

3-as vagyok:
engem is csak vágtak,a gátam nem repedt tovább(legalább is nem tudok róla),viszont a méhszájam repedt mert nyomták ki belőlem a kisfiamat,mert már nem bírtam magamtól nyomni.

3-mas 2-es vagyok.
belőlem is úgy nyomták ki ezért repedtem szana szét.Nem volt szívhangja(szerencsére nem lett gond)viszont 3950grammal született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!