Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek meddig tartott?

Kinek meddig tartott?

Figyelt kérdés
Rendszertelen fájásaim vannak egy ujnyira nyitva vagyok.meddig húzhatom még?
2013. júl. 27. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem reggel 1/4 6-kor kezdodtek a rendszertelen fajasok. 3/4 9-re ertunk a korhazba, mert szivargott a magzatvizem. 9-kor vizsgaltak meg akkor mar 6 centire nyitva voltam es a fajasok is ekkor rendszerezodtek 5 percesekke. 13-ra meglett a fiam. Azt nem tudom h en mennyire voltam nyitva mert itt nem nezik ( nem Mo).

Remelem hamar babazol majd. Konnyu szulest

2013. júl. 27. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én május 2-re voltam kiírva..2.án délután 14 órától rendszertelen,de elég erős fájásaim voltak,össze-vissza jöttek..3.án éjszaka 3:40-kor elfolyt a m.vizem egy része,5-kor felkerültem szülőszobára,12-kor burkot repesztettek,rendeződtek a fájások és 14:50-kor felsírt a kisfiam :)

Az első fájástól számítva 10 perc híján 24 órát vajúdtam.

Szerintem már nem sokáig húzod!!Ja és én is egy ujjnyira voltam nyitva amikor felkerültem a szülőszobára,2 ujjnyicskánál jártam délben amikor burkot repesztettek és déltől nyíltam ki teljesen.A kitolás max 10 perc volt.

Könnyű szülést neked.

3 hós baba anyukája

2013. júl. 27. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Rendszertelen fájásokkal, 2 ujjnyira nyitva még 4 napig hózztam, mire szabályos 20 perceseim lettek. Utána kb 30 órára szültem meg. Második baba volt.
2013. júl. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!