Kinek mennyi ideig tartott szülésmegindítással?
Nem túlhordás, csak komplikáció miatt OTT-sel indították meg. 10 órakor mentem be a vizsgálatra, majd onnan már a szülőszobára kísértek, mivel nem voltak jók az értékek. Közben az oxitocint már infúzióval nyomatták belém. Eleinte még nem volt vészes, de 12-13 órától már szörnyű fájdalmak kísérték a dolgot. Nem volt jó fekve, szerencsére benn volt a Férjem, így tudtam az ágynak támaszkodva vajúdni, ő pedig az NST gépet tartotta a hasamon. 13-14 óra között kértem valami görcsoldót, vénásan adtak NO-SPA-t, 14 órától beindultak a dolgok, és 15:08 kor a kezemben tartottam a kislányomat!
Lényegében 5 óra ossza alatt lett meg. a vajúdás szörnyű volt, de eszméletlen, hogy az agy mennyire képes dolgokat törölni, mert ma már nem tudom felidézni. A kitolásmeg már nem is fájt igazán.
Sok sikert, és gyors szülést!
Nálam is komplikáció miatt indították burokrepesztéssel. Az oxiba nem egyeztem bele!
5 óra teljesen fájdalommentes vajúdás után kaptam egy kis oxit és rá 20 percre meglett a baba.
Oxival indítottak 53órát vajúdtam,rettenetes volt, végig 2-3-5 perces fájásaim voltak!
Szobatársamnak reggel indították és délután meglett a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!