Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kiss Györgynek (örs vezér...

Dr. Kiss Györgynek (örs vezér tér) nőgyógyász van magánpraxisa és ha igen, akkor mennyiért?

Figyelt kérdés
Második gyermekemet várom.Az elsőnél volt fogadott orvosom,nem kevés pénzért,majdnem feleslegesen.:-( Most Kiss dr-hoz kerültem 2szer is a gondozáson,szerintem kedves,nekem szimpatikus.Arra gondoltam,megkérdezem,hogy elvállalja-e a szülést,de nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni,mert most nem tudok megfizetni egy magánorvost,és ciki,ha mondja,hogy mennyi,én meg mondom,hogy akkor inkább nem?! Illetve még érdekelne,hogy hol vezeti most le a szüléseket??? Köszönöm.
2013. júl. 26. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is végig hozzá jártam az sztk-ban,nagyon figyelmes és nem utolsó sorban észreveszi, ha bármi gond van (örök hála neki), de nem nála szültem,hanem az uzsokiban egy éppen ügyeletesnél. Úgy hallottam egyik aszisztensétől,hogy nem vállal már szüléseket,de nem tudom mennyire valós info ez.Amúgy úgy tudom ő a Marcali Városi kórház osztályvezetője.Magánrendeléséről nem tudok sokat,ezt találtam neked: [link]
2013. júl. 26. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. :-)
2013. júl. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!