Szerintetek kell ahhoz dokit fogadnom, hogy a második is császár legyen?
Figyelt kérdés
Nem elég indok a császárra, hogy az előző is az volt? Mindenképp így szeretném. :)2013. júl. 18. 13:11
1/8 anonim válasza:
Ha fogadást dokit, akkor sem lesz biztos a császár, mert arról a főorvos dönt!
Fogadsz egy dokit, ő javasolja a császárt, elküld a főorvoshoz, s ő dönti el hogy indokolt-e.
Nálam így volt, s a második is császár lett, mert nagy volt a baba, 4,5 kg, vékony a heg, s nagyon meszes a lepény, már nem táplálta megfelelően a babát. Margit kórház.
Előtte Siófokon laktam, ott is volt fogadott Dokim, ő azt mondta simán indúl a szülés, s majd közben alakúl, nem lehet indokolatlanúl császár
2/8 anonim válasza:
Egy császár nem indok,hogy a következő is az legyen,nálam sem volt az ,ráadásul fájt a hegem és közel is volt a két szülés egymáshoz! Ha fogadsz dokit,az sem garantálja,hogy császár lesz a második,ez nem kívánságműsor! Ha ugy látják,hogy indokolt akkor fogadott doki nélkül is császár lesz!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Hát azért beszélek pár dokival, aki nem erőlteti annyira a hüvelyi szülést, valaki biztos talál rá valami okot.
2013. júl. 18. 13:25
4/8 anonim válasza:
Okot indig lehet találni a császárra!
Első: rövid u ott van az i-től balra.
5/8 anonim válasza:
:) Nem, nem elég indok, hogy az első császár volt. Két császár után már igen. Nekem egy gyerkőcöm van, alapból császárt akartam (rettegtem a szüléstől). Az orvosom Apának rokona, és így sem ment bele a programozott császárba. Szerencsére az lett. :D Nem szeretnénk még egy babát, de ha egyszer mégiscsak úgy adódik, ismét császárt szeretnék majd. Amit erről tudok: nyavalyogni KELL a végén, hogy fáj a hasam, fáj az előző császáros heg - még ha nem is. Ez esetben nem kockáztatja meg a doki, hogy bármi sérülés legyen odabenn egy esetleges hüvelyi szülés során. :) (Ezt a szülészeten mondták. :D)
6/8 A kérdező kommentje:
Ne pontozgassatok légyszíves, mert számomra minden válasz hasznos. Inkább foglaljatok álláspontot az ügyben!
2013. júl. 18. 14:03
7/8 anonim válasza:
Szerintem kórházfüggő,nálunk elvileg a protokoll,h első után a második is császár,olyan orvost ritkább találni itt,aki a hüvelyit bevállalná:) Én meg pont emiatt megyek másik kórházba,mert természetesen szeretném a másodikat:)
8/8 anonim válasza:
Hogyne pontoznék, mikor a négyes egy unyesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!