Szerintetek rendszerezodni fognak a fajasok?
Uh szerint 39+1
Csomagom kesz, wc kozben mar a derekam is fajt, utana zuhanyoztam jott egy fajas megint, es ketszer kemenyedtem...most amikor csak kemenyedik, de nem faj azt is irjam...?ajj mar vagy 5 hozzaertot kerdeztem, de en lennek ilyen butus, h nem ertem:D bar irom nincs benne rendszeresseg..de hat egesz nap zuhanytol nem mulik, de erosebb sem lesz...:/
En meg egesz nap a zuhany alatt vagyok, 5 perces meg csak 3 volt, utana megint hosszabb ido telt el. Akkor csak azt irom ami faj is. Es ha iszok egy malnalevel teat az rendszeresse teszi? Bar minden este iszom, csak akkor most nem olyan kesore hagyom..
Annyira varom mar, es semmi..:/
Koszonom a valaszokat:)
Kedves kérdező.Én a helyedben felkészülnék lelkileg,mert szerintem nemsokára a kezedben lesz a kisbabád :)
Nekem pontosan ugyan így indult a szülés ahogyan neked.Rendszertele fájásaim voltak de elég erősek.Írtam is egy papírra,volt hogy 5 perc telt el 2 fájás között,volt hogy 7,volt hogy 3-4,stb.Éjszaka nem tudtam tőlük aludni sem,annyira fájt már,2 fájás között aludtam egy kicsit.Majd 13 órára rá elfolyt a m.vizem :)
Nekem így volt.Május 2-re voltam kiírva,2.án délután 14 órától kezdődtek a rendszertelen fájások,majd 3-án 03:40-kor elfolyt a m.vizem egy része.12 órakor burkot repesztettek és 14:50-kor felsírt a kisfiam.Úgyhogy a leges legelső fájástól számítva 24 órát vajúdtam.Persze én már 40+3 hetes voltam.De szerintem 1-2 napon belül meglesz a babád :)
Könnyű szülést neked :)
11 hetes kisfiú anyukája
Május 2-re voltam kiírva
Itt is kisfiu, eddig semmi jele nem volt, h kozeleg a vege, de ma meg is:) reggel en is ket fajas kozott aludtam, es persze keltem fel a fajasra, es ugyan igy egyszer 5,7,9,10, percek teltek el, de akkor ezek szerint egyszer csak indulnom kell mar:)
Minden jot kivanok, gratulalok a picihez:)
Szia.
Na miújság,megszültél már?? :)
11 hetes baba anyukája voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!