Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyenek a jósló fájások?

Milyenek a jósló fájások?

Figyelt kérdés
A mai napon már többszőr volt pár kb 5-10 perces fájásom . A hasan jobb alsó részén éreztem,érzem . Olyan , mint amilyen a menstruációs görcöm szokott lenni. Szerintetek ez az ?
2013. jún. 24. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem az :) hany hetes vagy? nekem a joslok nagyon eros derekfajasbol alltak, vagyis inkabb kellemetlen nyillalasok voltak, ilyet elotte soha nem ereztem. be is mentunk a korhazba mert 24 oran keresztul nyilalgatott, bar rendszertelenul. de mivel elso baba, jobbnak lattam igy. masnap be is indult a szules :)
2013. jún. 24. 23:59
 2/4 A kérdező kommentje:
36++5 hetes vagyok
2013. jún. 25. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen ezek jósló fájások lesznek. Nekem volt, hogy két órán keresztül egyfolytában csinálta, nem egyszer azt hittem, hogy na ebből szülés lesz aztán mégsem. Pihenj sokat és könnyű szülést kívánok ha eljön az idő:-)
2013. jún. 25. 07:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A tompa alhasi fajdalom is az? Folyamatosan erzem ket napja. 38hetes kismama.
2013. jún. 25. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!