Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek méhszájérlelő injekcióv...

Akinek méhszájérlelő injekcióval vagy oxis infúzióval próbáltak indítani túlhordás miatt leírná milyen volt?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt volt hatása? MEddig tartott a vajúdás? Közben feküdni kellett? Esetleg ha van viszonyítási alap, fájdalmasabb mintha magától indulna? Gyorsabb vagy lassabb?
2013. júl. 17. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én kereken egy hetet hordtam túl a babát, vasárnapi napra voltam kiírva, következő hét pénteken befektettek, teljesen zár méhszáj, uh rendben. Két napra rá, vasárnap ugye töltöttem a 41. hetet, megvizsgáltak, ugyan úgy zárt méhszáj, uh viszont mutatta, hogy nagyon kevés a magzatvíz, így azonnal indították! Oxitocint kaptam végig, azt mondták 6 órát hagynak rajta, ha addig nem tágulok császár lesz (volt aki azt mondta hogy tuti az lesz)! Egy óra után már 1 ujjnyira voltam kitágulva, akkor még nem tudott az orvos burkot repeszteni, csak rá kb. másfél órára! Az elején még egyáltalán nem volt vészes, de utána... Pokoli volt, ha a párom nincs velem én nem is tudom mit lett volna, pedig nem vagyok az a nyávogós fajta! Végül is 7 és fél óra alatt meglett a pici, ami nem is olyan rossz, ahhoz képest ahogy indultam! De a fájdalom az nagyon erős volt! Ráadásul egy helyben kellett ugye feküdni, mert az infúzió ment végig, gázt szívtam de nem ért semmit, csak kába voltam tőle, de az utolsó egy órába azt se lehetett, hogy kitisztuljak a kitolási szakaszra! Nagyjából ennyi! :)
2013. júl. 17. 22:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Voltak már görcseim és nincs hasonlítási alapom, de fekve rosszabb volt kibírni, mint más pozícióban.. Vasárnap indítanak ha addig nem történik semmi, +11. napon.
2013. júl. 17. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:

5ös vagyok!

Kiírt napon indítottak,2-3-5perces fájásaim lettek,éjjel nappal,2nap múlva tágultam ki 2ujjnyira,ekkor burkot repesztettek,innentől "felgyorsultak az események". Kaptam oxitocin infúziót,hogy rendszereződjenek a fájások,kb 4óra múlva jöttek a tolófájások,de nem nyomhattam,amikor nem bírtam visszatartani és nyomtam az nem is fájt,sőt jó érzés volt.2óra múlva jött a doki,hogy végre szülünk,erre megvizsgált és közölte,hogy azonnal császár. Műtét után mondta,hogy hanyatt volt a baba azért nem tudott megszületni!

2013. júl. 18. 13:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Még ilyet nem is hallottam, hogy hanyatt fekszik, elmagyarázta, hogy ez mit jelent?
2013. júl. 18. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Arccal has felé,nem pedig a gerinc felé volt fordulva!
2013. júl. 22. 14:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Közben megszültem a babát. Most már tudom mit jelent, hogy hanyatt, mert az én babám is így jött ki és mellette még a köldökzsinór is a vállán volt, ezért vákumozták. Szörnyű élmény volt, de szerencsére nem kellett császár.
2013. júl. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!