Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek Dr. Telek...

Mi a véleményetek Dr. Telek Tamásról? SOTE I. sz klinikán van.

Figyelt kérdés

27. hetes kismama vagyok, hozzá járok terhesgondozásra, kerestem a fórumokon, de róla nem sok információt találtam.

Bármilyen vélemény, észrevétel érdekelne.

Illetve, eddig mindig a klinikára jártam be hozzá, és nem magán rendelésre, akkor szerintetek "borítékot" már most adnom kellene, majd csak a végén? Vizsgálni nem szokott, elmondja mikre menjek el, vagy ad beutalót, és csak megbeszéljük az eredményeket.

Aki tud segíteni azt megköszönném, az epés megjegyzésektől kíméljenek az olyas fajta hozzászólók, első baba és nincs kitől megtudnom dolgokat, ezért elég tapasztalatlan vagyok.

2013. júl. 16. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

szia, őt nem ismerem, de alapvetően jókat gondolok erről a Klinikáról, én is itt fogok szülni, az orvosom is innen van:)

szerintem nem kell semmit adnod, ha nem magánra jársz, nála fogsz szülni?

2013. júl. 16. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:

ezt találtam esetleg:

"37 hetesen terhességi cukorral kerültem fel, egyedül az "ambuláns Kata" volt aki foglalkozott velem, majd tényleg Isteni irányítás útján-véletlenül- kerültem Dr. Telek Tamáshoz. Már ránézésre is kellemes nála lenni @char de belsőleg egy lelkiismeretes, kedves, fiatal, bizonyítani vágyó EMBER. A váróban már elsőre ment kezet nyújtani a férjemhez és félszemével már keresett engem ( a betegeit). Én megkértem őt a terhesgondozásra, de aki éppen hozzá esett be, az is az egekig magasztalta. Nagyon ajánlom mindenkinek, a sztárdokik nagyképűsége után tényleg jó egy ilyen tündérrel találkozni."

2013. júl. 16. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Igen nála fogok szülni. Ezt a fórumhozzászólást amit küldtél én is megtaláltam, meg még egyet, amin a kismama azt írta hogy jófej a doki, de mikor kézzel tágította akkor majdnem kizavarta... És ezen a kettő véleményen kívül mást nem találtam, gondoltam hátha lesz olyan aki már szült nála. Amúgy magáról a klinikáról is elég vegyes véleményeket találok, hát remélem minden rendben lesz. :)
2013. júl. 16. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!