Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki mostanában...

Dragonlady kérdése:

Van olyan, aki mostanában szült a SOTE I. klinikán a Baross utcában?

Figyelt kérdés
Mit kell vinni a babának, milyenek a csecsemős nővérek? a látogatási időt betartatják?
2013. jan. 17. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 2 éve, ha azok az infók jók, leírom! :)
2013. jan. 17. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok :)

Simán szültem, a szülőszobába maradtam párommal és babánkkal 2 órát. Utána elvitték a kisfiam, elvégeztek rajta minden vizsgálatot, én addig aludtam kb 2 órát, mert annyit volt távol.

Másnap kaptunk injekciót, kiszedték a branült vagy mit..megmutatták, hogy hogy kell pelenkázni. Kint lesz egy füzet a folyosón a mérleg mellett. Oda mindig be kell majd írnod a babád számát, a súlyát kajcsi előtt és után.

Én vittem ajándékcsomagot annak a csecsemősnek, aki segített mindenben, onnantól angyal volt, még öltöztetni segített, ha nem volt nyugodt a babóm, elvitte, és meglevegőztette. Nekem pozitív dolgaim vannak a nővérekről.

A babának vinni kell 3-4 body-t és 3-4 rugit, sapkát, kesztyűt, 3 textilpelenkát (bár pólyába kaptuk a babókat), plédet, törlőkendőt, 6-7 pelenkát (csak akkor használtam, amikor én pelenkáztam, mert a nővérek fürdetéskor tiszta pelust adtak rá, úgy hogy nem kértek tőlünk), meleg ruhát, amiben majd hazaviszed! mellszívót, cumisüveget (ha nem lesz elég a cukra, akkor cukros vizet fog kapni, de ha nincs üveged, az se baj, kapsz üveget, amit aztán elvihetsz), a leleteidet, ha nem vagy férjnél, az apasági nyilatkozatot, amit második nap el kell intézned!! De majd felhívják rá a figyelmed.

Látogatási időt betartják, nagyon max elhúzzák negyed órára, de olyankor már mindenkinek első szóra takarodó van. Van aki betartotta, és 4kor elzavart mindenkit, és volt aki kihúzta negyed 5-ig, nővérenként változó. Ha eszembe jut valami, még írok

2013. jan. 17. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elírtam, ne haragudj! Látogatás 4-6ig! Van aki elzavar 6kor, de van aki negyed 7-ig is enged:))
2013. jan. 17. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Én 1,5 éve szültem,első válaszoló jól írta a baba dolgait,amit kell vinni.

Nekem nagyon rossz emlék a bent töltött idő,szinte az összes csecsemős és sajnos sok orvos is nagyon bunkó,lekezelő,ha fizetsz nekik esetleg szóba állnak veled...

Most,második babánál máshova járok,ég és föld a különbség..

De nem elrettentei szeretnélek,csak nekem ezek voltak a tapasztalataim

2013. jan. 17. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
EElső vagyok! Nekem fogadott orvosom volt, 3. nap, mikor mentem haza, akkor ki is vették a varratokat, mert salgótarjánba mentem haza:) nekem a sote és salgótarján között van ég és föld :S tarjánba szinte világítottam, ha érted, meg bunkók voltak az orvosok.. áá :S lenne babám, én megint ott szülnék, sajnálom, hogy neked nem volt jó tapasztalatod:(
2013. jan. 17. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos,nem.

Volt fogadott orvosom,de a szülésem legvégére ért be...Addig nagyon kiszolgáltatott voltam,az ügyeletes orvos,a vajúdás 7 órája alatt egyszer sem jött be...A szülésznő rendes volt igaz.

A csecsemősök háát,első baba volt,nekem semmiben nem segítettek,de szobatársamnak sem,igaz nem is adtam nekik egy fillért sem...

Nem tudom nálatok hogy takarítottak,de nálunk a wc is katasztrófa állapotban volt,nem volt ülőke rajta,egyik nap nem folyt a meleg víz a szobában,szóval a higéniés része,se volt meggyőző,ami engem nagyon-nagyon zavart,tényleg úgy éreztem néha magam,mint egy máv vonaton...

Most a Margitba járok,a ctg-n eddig minden szülésznő kedves volt,noha nem kértem fel senkit,a szobák felújítva,egyszerűek,de látszik,hogy tiszták(ez a legszembetűnőbb nekem),és a választott orvosom is sokkal lelkiismeretesebb.

2013. jan. 17. 18:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jan. 20. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!