A terhesség során ugye minden kismamának néznek vércsoportot, azt ugye semmilyen módon nem "téveszthetik" el? Többi lent
Figyelt kérdés
Néztek nálam is, és írták a papíromra,hogy + os vagyok,de anyukám meg tuti biztos abban,hogy negatívos. A férjem is + os és a babánk - os lett. Nem kaptam antiD-t. Már több,mint 1 éve szültem,de azóta ezen agyalok,hogy mivan ha rosszul nézték nekem és igazából - os vagyok és nem kaptam AntiD-t,akkor az baj. Budapesten nézték,valami központba. szóval nem ronthatták el ugye?2013. júl. 12. 20:20
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és ha felmerűl valakiben 2 pozitívos szülőnek lehet negatívos babája :)
2013. júl. 12. 20:23
2/7 anonim válasza:
Semmiképpen nem kellett volna kapjál antiD-t, mert a babád negatívos. Akkor kellene kapnia az anyának, ha ő negatív de a baba pozitív. Csakis ebben az egy esetben adnak antiD-t. Én negatívos vagyok, de párom is, így a lányom is az lett, nem kellett kapnom. A mellettem fekvő anyuka szintén negatív, de a babája pozitív lett, ezért ő kapott. Ezen ne aggódj, és a vizsgálat szerint pozitívos vagy, szóval nincs probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
én azt hittem,hogy minden esetben kap az anyuka ha negatívos... szóval akkor sincs baj ha tényleg pozitív vagyok és akkor se ha esetleg negatív?
2013. júl. 12. 20:29
4/7 anonim válasza:
Így van, mivel a baba negatívos lett. Ha az anyuka negatívos, akkor az ő véréből hiányzik valami, ami a pozitívosban megvan, és ellenanyagot termelne a baba ellen, ha keveredne a vérük, ezért nézik folyamatosan az ellenanyagot a terhesség során. Első baba esetén ritka a probléma, mert csak a szülésnél találkozik a vérük, és a következő terhességeknél kell odafigyelni, és beadni az antiD-t az első szülés után, ha kell. Szóval nálad nincs gond, mert a babád negatívos. Ha kislány, akkor neki fognak majd odafigyelni jó sokára :)
5/7 A kérdező kommentje:
kislány. :) Köszi nektek,akkor megnyugodtam! :)
2013. júl. 12. 20:35
6/7 anonim válasza:
A vércsoportvizsgálatot a terhesség során többször is megejtik. Legalábbis nekem most lesz a harmadik labor vizsgálatom, és a lapon ugyanúgy szerepel a vércsoport ellenőrzés, mint az előzőeken. (És az eredmények mindig egyeztek azzal is, amit én tudtam.) Szóval, nem hiszem, hogy elnéznék volna. Elég alapvizsgálat, amatőr hiba lenne elrontani.
7/7 anonim válasza:
Az utolsò hozzàszòlàsra csak annyit, hogy maga a vizsgàlat tènyleg tuti, de az emberi figyelmetlensèg meglehet. 4 hònapja szültem, magzatvìz szivàrgással mentem be.Kedèlyesen felvettèk az adataimat a kiskönyvből. ranèztem a monitorra ès kiszurtam hogy A+ van beirva a 0- vèrcsoportom helyett.Csak akkor kèrtèk el a labor papirt de vegül ott is csinàltak egyet.Vèdőnő elirta a doki meg nem akart hinni nekem, hiàba mondtam hogy èvente kapok sajna...Na mindegy megoldodott de majdnem baj lett.
Kèrdező, bocsi az offèrt, nem lesz bajod èn - vok lànyom + kaptam is anti d-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!