Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha betöltöm a 40 hetet?

Ha betöltöm a 40 hetet?

Figyelt kérdés
Ha betöltöm a 40 hetet akkor utána is az SZTK-ba kell mennem NST-re és vizsgálatra, vagy a kórházba ahol szülni fogok? Nincs fogadott dokim. Akihez járok egy héten egyszer rendel, de minden nap van rendelés csak más orvosokkal.

2013. júl. 7. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az sztk-ba mentem, ott mikor úgy látták akkor adtak egy kis papírt, amivel be kellett mennem a kórházba.Ott csinálták tovább a vizsgálatokat.1 héttel hordtam túl a babámat, és mindennap mennem kellett a túlhordás időszaka alatt ctg-re, és vizsgálatra a kórházba.Nekem se volt fogadott orvosom.A Szt. Istvánba szültem

Sok egészséget..türelmet és könnyű szülést! :)

2013. júl. 7. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az SZTK-s rendelés van a kórházban. De a legegyszerűbb, ha megkérdezed a védőnőt.
2013. júl. 7. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. júl. 7. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
nálunk (BP.Bajcsy) NST-re a kórházba kell menni.
2013. júl. 7. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én magándokihoz jártam CTG-re,de a betöltött 40. héttől az SZTK-ba kellett NST-re mennem,és ő is ott volt.Szerencsém is volt,mert az első NST-n 4x ment el a szívhang,ezért nem engedett haza,hanem sürgősséggel rögtön meg is császározott.Nem gondoltam erre,hogy ez megtörténhet,így felkészülni sem tudtam rá,hogy az NST géphez való leüléstől számítva 1,5 óra múlva már babázok...

De jobb is volt így,nem stresszeltem annyit :)

2013. júl. 7. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is sztk-ba jártam de nst - re a kórházba kellett mennem. 40.hét után engem befektettek és másnap indították a szülést.
2013. júl. 7. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!