Ildiko21 kérdése:
A szülésnél lehetnek csak bent az apák, az utána lévő varrások és egyebeken nem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 18:33
1/9 anonim válasza:
Persze. a varrást már miért kellene végignéznie?
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem zavarják ki, ha maradni akar. Én szeretném, ha végig maradna.
3/9 anonim válasza:
Végig maradhatnak. Legalábbis nálunk így volt. Amikor megszületett a lányok, és elvitték fürdetni, mérni, a férjem ment vele. Ez alatt engem elkezdtek ellátni. Ahogy a szülés alatt sem lent állt, utána sem, tehát nem volt semmi gond. Akkor már egyébként is hárman voltunk, és elfoglalta magát a babával, nem azt nézte, hogy velem mit csinálnak.
4/9 anonim válasza:
Velem is bent volt végig egészen a 2 órás megfigyelés végégig :)
5/9 anonim válasza:
Nálunk is bent maradhatott végig,de csak akkor varrt a doki mikor már visszahozták a kislányunkat,ugy hogy én is meg apuka is vele voltunk elfoglalva!
6/9 anonim válasza:
Én külön rákérdeztem, hogy a varrásnál, tiszításnál stb. bent lehet-e még a férjem, mert én egyéb okok miatt a gátvarrástól rettegek. Az orvos azt mondta, hogy természetes, miért menne ki. Még viccelődött is, hogy majd tanácsot kér tőle, mennyire szűkre varrjon össze.
7/9 anonim válasza:
Velem ott volt végig, közben kiment-visszajött, a baba után is ment, így ha nem akarja látni, nem kell, de a fejednél ott lehet nyugodtan.
8/9 anonim válasza:
Benn volt a megfigyelés alatt is. De elkísérte a babát mérni, öltöztetni, meg mosdatni, és kivitte megmutatni, amíg engem stoppoltak. Utána visszajött. Még a gyermekágyra is elkísért.
9/9 A kérdező kommentje:
Én is csak azért szeretném, hogy bent legyen, mert félek, és jó lenne ha legalább ott lenne a fejemnél és el venné a figyelmem mert akkor már úgy se azzal foglalkoznék, hogy az orvos mit csinál! De köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 12. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!