Szülés után meddig vérzel? Fáj még, görcsöl utána is a has?
Még nem szültem, de ez valahogy érdekel.
Köszi
Hát erős vérzés az pár napig max 1 hétig volt. Aztán barnázás, folyás kb 5. hétig.
Fájdalmam nem volt, kisebb görcsök igen. De nem vészes.
Gondolom a szülési görcsökhöz és fájásokhoz képest nem volt vészes :D
Amolyan menstruációs fájdalom szintű az a 5-6 hét?
Köszönöm a választ, gratulálok a babádhoz! :)
1 hétig véreztem, de csak akkor, ha leültem a wc-re, akkor folyt, majd 2 hétig barnáztam, s ennyi.
Az első héten néha görcsöltem, mikor szopizott a baba, elviselhető volt, de utánna semmi.
A vérzés nem tartott sokáig, 2-3 hétig, utána még maszatoltam rendesen, és "büdösnek" éreztem magam.
Görcsölni általában a többedszer szülők szoktak, ahogy áll vissza a méh, vannak ilyen utófájásnak hívott görcsök, ez nekem egy hétig tartott kb. De nagyon rossz volt, valahogy "mélyebb" mint a menstruációs görcs. Ha cicire raktam a babát, már előre féltem, mert az első fél órában annyira görcsöltem, hogy azt hittem, eldobom a gyereket:)
De pl a szobatársnőm, aki szintén másodszor szült, azt mondta ő egyáltalán nem görcsölt.
Az első szülésem után nem görcsöltem.
Nekem 2-3 napig volt erős, utána meg szinte alig, 2 hét után meg semmi. :)
A hasam is kb csak 3-4 napig görcsölgetett néha, 1-2-szer erősebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!