Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mi legyen? 40...

Szerintetek mi legyen? 40 hetes kismama

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, megvizsgált, egy kicsit meg is túrt ami elég fájdalmas volt! Azt mondta, hogy nincs sok hátra, nagyon közel van a szülés, péntekre be is utalt kórházba ha addig nem szülnék meg. De mikor elindultunk haza, 5 percenként jöttek menstruációs görcseim... otthon észre vettem, hogy véres a bugyim :( hívtam a doktorkát, azt mondta, hogy a véres folyás természetes vizsgálat után. Hogy feküdjek le pihenni, hogy el e múlnak a fájások, ha nem akkor kórház... Pihentem, a fájások meg voltak, de nem voltak olyan erősek mint előtte, aztán vettem egy meleg zuhanyt. A zuhany után már nem voltak 5 perces görcsölések. Viszont ilyen 15-25 percenként egy picit éreztem mintha görcsölnék. Lepihentem és elmúlt. Ha járkálok akkor érzem ismét, mintha görcsölnék, de rendszertelenül, meg nem olyan erősen. És olyan rózsaszínes folyásom van :/
2013. júl. 9. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tiszta szívből gratulálok!
2013. júl. 18. 12:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :*
2013. júl. 25. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2013. júl. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!