Szerintetek mi legyen? 40 hetes kismama
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, megvizsgált, egy kicsit meg is túrt ami elég fájdalmas volt! Azt mondta, hogy nincs sok hátra, nagyon közel van a szülés, péntekre be is utalt kórházba ha addig nem szülnék meg. De mikor elindultunk haza, 5 percenként jöttek menstruációs görcseim... otthon észre vettem, hogy véres a bugyim :( hívtam a doktorkát, azt mondta, hogy a véres folyás természetes vizsgálat után. Hogy feküdjek le pihenni, hogy el e múlnak a fájások, ha nem akkor kórház... Pihentem, a fájások meg voltak, de nem voltak olyan erősek mint előtte, aztán vettem egy meleg zuhanyt. A zuhany után már nem voltak 5 perces görcsölések. Viszont ilyen 15-25 percenként egy picit éreztem mintha görcsölnék. Lepihentem és elmúlt. Ha járkálok akkor érzem ismét, mintha görcsölnék, de rendszertelenül, meg nem olyan erősen. És olyan rózsaszínes folyásom van :/2013. júl. 9. 14:29
1/13 anonim 

válasza:

Mi a kérdés? Mást nem tudsz csinálni mint várni és figyelni magad:)
2/13 anonim 

válasza:

Ezek jóslók. Az igazi fájások nem gyengülnek, nem ritkulnak, nem múlnak el, nem rendszertelenek.
3/13 anonim 

válasza:

Mi legyen? Semmi. Pihenj amennyit csak tudsz. Még nem indult be a szülésed. Ezek a tünetek csak jósló fájások, és a véres majd rózsaszínes folyás is csak a vizsgálat miatt volt.
4/13 anonim 

válasza:

a vérzés és a mostani rózsaszínes folyás a vizsgálat miatt van, picit próbált tágítani a doki, emellett ilyenkor már nagyon sok pici ér van azon a területen, ami megpattanhat, tágulhatsz is a vizsgálattól
amit érzel az jósló, nem indult be a szülés, érezni fogod, ha már nem jóslózni fogsz, de amíg elmúlik/csökken az intenzitása a pihenésre, meleg vizes zuhanyozásra, addig csak jóslók.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első babám, így nem tudom, hogy ilyen esetekkor mire gondoljak, és ami azt illeti elég parázós vagyok :( Szóval köszönöm még egyszer :) Pihenek és figyelek tovább :D
2013. júl. 9. 15:21
6/13 anonim 

válasza:

Pihenj ha az már az lesz akkor tudni fogod.
8/13 anonim 

válasza:

Ugyanígy vagyok én is. Biztos voltam benne, hogy éjjel megszülök, tegnap reggel volt amnió és görcsölök, vérezgetek azóta is, de semmi.. borzasztó ez a várakozás..
9/13 anonim 

válasza:

Ezek csak jóslók ha majd a falat kaparod és zuhany illetve pihenés után sem múlik el akkor indul majd be
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Örömmel értesítelek titeket, hogy nekem ez mégsem jósló volt :P Még aznap éjjel fél 12kor indultunk kórházba, akkor már 3 percenként görcsöltem... Másnap reggel 4:25perckor megszületett a kisfiam :D 47cm 3300grammal, egézségesen :D Már otthon vagyunk, minden renben van velünk! Szép napot! :)
2013. júl. 17. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!