Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt, aki nem ment vissza...

Volt, aki nem ment vissza szülés utáni kontrollra?

Figyelt kérdés
Harmadik baba. A kicsi lassan 3 hónapos. Eddig nem jött össze, hogy visszamenjek.

2013. júl. 9. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A másodiknál sem mentem már vissza, de nem is tudtam volna: az apuka dolgozott,míg kórházban voltam addig azt az 5 napot kivette és ennyi. A nagyszülők a kanyarba sem,a szomszédok dolgoznak,az utcában egyedül én voltam itthon,kivéve a nyugdíjas házaspárt az utca végén,de hát Ők meg már nagyon idősek,betegek-bár nagyon kedves emberek! A negyediknél sem mentem el...

Az elsőnél is felesleges volt elmennem,mert bár mindent rendben talált,de a következő szülésnél derült ki a kórházban-másik orvos- hogy még sem volt minden rendben,a gátsebem ugyan is nem gyógyult rendesen-bár nem fájt,nem éreztem belőle semmit,csak szüléskor amikor duzzadtnak találták és nem hatott a lidokain a gátvarrásnál.... És a doki,akinél kontrollon voltam- az első és második terhességemet is végig kísérte- nem mondott semmit erről,azt mondta rendben van. Kis városban élünk,egy nődoki van. Nem rég vagyok itt,a szomszédos városokat nem ismerem,hogy tömegközlekedéssel elmentem volna gyerekestől- amúgy sem csipázzák ha gyereket visz valaki a nőgyógyászati rendelő környékére- sem itt,sem a közeli kórházban...

szó szerint nincs választásom... Ha pedig "elkaptam" valamit,akkor a jól működő házi praktikákhoz nyúlok. :-)

2013. júl. 9. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én visszamentem,de a doki meg se vizsgált,csak megkérdezte,hogy mivel védekezünk,óvszer vagy írjon gyógyszert. Még csak a császársebemre sem nézett rá!
2013. júl. 9. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem tudok visszamenni,nem tudom senkire hagyni a babát :-(
2013. júl. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!