Volt, aki nem ment vissza szülés utáni kontrollra?
Szia!
A másodiknál sem mentem már vissza, de nem is tudtam volna: az apuka dolgozott,míg kórházban voltam addig azt az 5 napot kivette és ennyi. A nagyszülők a kanyarba sem,a szomszédok dolgoznak,az utcában egyedül én voltam itthon,kivéve a nyugdíjas házaspárt az utca végén,de hát Ők meg már nagyon idősek,betegek-bár nagyon kedves emberek! A negyediknél sem mentem el...
Az elsőnél is felesleges volt elmennem,mert bár mindent rendben talált,de a következő szülésnél derült ki a kórházban-másik orvos- hogy még sem volt minden rendben,a gátsebem ugyan is nem gyógyult rendesen-bár nem fájt,nem éreztem belőle semmit,csak szüléskor amikor duzzadtnak találták és nem hatott a lidokain a gátvarrásnál.... És a doki,akinél kontrollon voltam- az első és második terhességemet is végig kísérte- nem mondott semmit erről,azt mondta rendben van. Kis városban élünk,egy nődoki van. Nem rég vagyok itt,a szomszédos városokat nem ismerem,hogy tömegközlekedéssel elmentem volna gyerekestől- amúgy sem csipázzák ha gyereket visz valaki a nőgyógyászati rendelő környékére- sem itt,sem a közeli kórházban...
szó szerint nincs választásom... Ha pedig "elkaptam" valamit,akkor a jól működő házi praktikákhoz nyúlok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!