Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt-e szülés alatt tér-idő...

Volt-e szülés alatt tér-idő kapu élményed?

Figyelt kérdés
Hogy a szülés legeslegvégén az idő és térkapu megnyílik. Sötét van, és mint egy csuzdában lecsúszol, ahogy kicsúszik a gyerek belőled. Ilyenkor a valóságot nem látod és beszélni sem tudsz. Ezt egy ismerősöm mesélte. De olvastam bábás könyvben amit most reklámoznak. A kérdésem, hogy megéltétek ezt ti is, ill. hogy mennyire gyakori, hogy ezt megélik a kismamák és hogy csak azért nem beszéltek róla, nehogy bolondnak nézzenek? 36 éves gyermektelen nő

#megnyílik #tér-idő kapu
2013. júl. 8. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2x szültem, egyszersem volt ilyen.magamnal voltam, tudtam, hogy nyomni kell, aztán megkönnyebbülés. Semmiféle spirituális nem volt benne. Megszületett a baba, örültem, hogy vége a fajdalomnak. A barátnőd sok Enterprise filmet nézett:)
2013. júl. 9. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem ilyenre:) Tény, hogy nekem is kimaradt néhány dolog, de ilyen nem volt:)
2013. júl. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!