Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt-e szülés alatt tér-idő...

Volt-e szülés alatt tér-idő kapu élményed?

Figyelt kérdés
Hogy a szülés legeslegvégén az idő és térkapu megnyílik. Sötét van, és mint egy csuzdában lecsúszol, ahogy kicsúszik a gyerek belőled. Ilyenkor a valóságot nem látod és beszélni sem tudsz. Ezt egy ismerősöm mesélte. De olvastam bábás könyvben amit most reklámoznak. A kérdésem, hogy megéltétek ezt ti is, ill. hogy mennyire gyakori, hogy ezt megélik a kismamák és hogy csak azért nem beszéltek róla, nehogy bolondnak nézzenek? 36 éves gyermektelen nő

#megnyílik #tér-idő kapu
2013. júl. 8. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, persze, sötét az volt, csukott szemmel ajánlatos nyomni. Megszólalni sem bírtam, csak örültem, hogy végre túl vagyunk rajta, a második gondolatom pedig a "holagyerek" volt. Nem nevezném tér-idő kapu eseménynek. Szerintem ez hülyeség :)
2013. júl. 8. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Én inkább sokk(szerűség)nek hívnám az ilyesmit.
2013. júl. 8. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Négyszer szültem, egyszer sem tér-idő kapuztam. Bár az igaz, hogy a végére magasról tojtam a térre meg az időre.
2013. júl. 8. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

"tér-idő kapu élmény"

Érdekes név egy sima, rövid ájulásnak...

2013. júl. 8. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálam inkább "seképsehang" élmény volt, mikor már kettőig nem láttam a fájdalomtól, sötétnek sötét volt, mert úgy szorítottam a szemeimet össze, mintzállat.
2013. júl. 8. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Mikor kicsúszik a baba, azt inkább megkönnyebbülésnek hívnám, főleg, mikor a méhlepény is kicsúszik. Az, a sötét van, csúszdában csúszol az egy leszületés élmény, de a sajátod és nem a babádé. Terhesség alatt, meditáció során éreztem. Nekem itt van egy kis képzavar.
2013. júl. 8. 21:45
 7/12 anonim válasza:
én nem éreztem ilyet,viszont éreztem a hatalmas örömöt és megkönnyebbülést,hihetetlen jó volt:)mmmint utánaXD
2013. júl. 8. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Most már visszagondolva a szülésemre elég sok mindenre nem emlékszem.Ilyen még nem volt sosem életemben, hogy kimarad egy két képkocka. Nagyon érdekes, de az első tolófájás után már csak arra emlékszem, hogy sír a lányom.Pedig állítólag még 3-4-et nyomtam is.Párom megnézte a lányom haját meg ilyenek.Hát nem tudom hol voltam én ekkor...
2013. júl. 8. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem kimaradtak dolgok, főleg a vége felé. Lehet, hogy ez az volt.
2013. júl. 8. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
kimaradtak dolgok, de ilyen élményem nem volt
2013. júl. 9. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!