Szülés óta még nem jött meg a menzim. Fájdogál a méhem, miért?
Figyelt kérdés
3,5 hónapja szültem.Aktívan szoptatok.Kicsit fájdogál a méhem,de nem olyan vészes.Mit gondoltok mitől lehet?2013. júl. 7. 21:12
1/6 anonim válasza:
Ha nem védekeztek, lehetsz ismét terhes.
De lehet hogy csak peteérés, vagy éppen meg fog jönni.
Vagy valami más ok, amihez orvos kell.
2/6 anonim válasza:
Szia.
Én 2,5 hónapja szültem,és még nekem sem jött meg azóta,viszont én is érzek kisebb hasszurkát meg enyhe mensi szerű görcsöket.Terhes tuti nem vagyok,mert azóta még nem voltam együtt a párommal.Úgyhogy csak arra tudok gondolni,hogy azért érzek ilyeneket,mert küszködik a szervezetem a mensivel,viszont a szervezetem most a tejre dolgozik nem pedig a menzeszre.Szerintem meg is akar jönni meg nem is.
Úgyhogy szerintem neked is valami ilyesmi lehet a dologban.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi voltunk párszor úgy,hogy nem védekeztünk,így fogalmam sincs.
2013. júl. 8. 07:42
4/6 anonim válasza:
Akkor két hetente érdemes tesztelni egyet.
5/6 A kérdező kommentje:
teszteltem de negatív lett,a fájdalom meg maradt
2013. júl. 10. 11:57
6/6 anonim válasza:
Január végén szültem. Március körültől kb 1 hónapig fájt a méhem. Doki, UH, vérvétel. Semmit nem találtak. Aztán megjött. Azóta nem fájt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!