Meddig használtátok a speciális szülés utáni betétet? Mikortól elég az Always legnedszívóbb betéte?
A Mammy szülés utáni betétet néztem,elég egy 30db -os csomag (kb 1 hét) és utána sima nagyon nedszivó egészségügyi.Vagy 2 csomag kell belőle?!
Én is Tenát használtam, egy csomaggal vettem, 2000 ft körül volt. Ahhoz vettem szintén a gyógyszertárban Tena Fix rögzítőnadrágot, ez egy mosható, hálós anyagú száras kisnadrág, nagyon jól tartja a betétet, gyorsan szárad, kényelmes, és pár száz forintos tétel volt, (2 db van benne). Mikortól hazajöttem a kórházból, onnantól már csak sima betétet használtam, úgyhogy kb 4-5 db maradt belőle.
Gyógyszertárban tudnak segíteni, melyik betétet szokták vinni szüléshez, nálam legalábbis nagyon aranyosak és segítőkészek voltak!
Én ugyanezt a betétet használom, sima bugyiba. Eddig egyszer sem csúszott el, vagy ázott át, pedig rengeteget vérzem, még így 2 héttel szülés után is. Már a 2. csomagot használom belőle, egy csomag nekem elég volt 1 hétre. Most veszem majd a 3. csomagot, sajna nekem eléggé sok a vérzésem, sok vért is vesztettem a szülés alatt.
Szerintem nagyon jó betét, és nem is olyan vészesen drága.
Szerintem ez teljesen egyéni..
Nekem végig elég volt az Always,vettem Tenát,de arra nem is volt szükségem
Én végig tenát használtam (és a tesconak is van saját márkás inkontinencia betéte, nagyon jó!).
Amikor próbálkoztam always-zel, sajnos büdös lett a belőlem jövő cucc :(
A tenában és a tescosban viszont szagtalan maradt.
6 hétig használtam ezeket, persze az utolsó 3 hétben már csak a legkisebb betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!