Szülés, szülésre felkészülés homeopátiával?
Segítsetek legyetek szívesek! Homeopátiás készítményekkel is szeretnék a szülésre felkészülni.
Gyógyszerész ezeket a higításokat és adagolási mennyiséget ajánlotta:
37. hét caulophyllum 9ch napi 1*5 golyó
38. hét cimicifuga 9ch napi 1*5 golyó
Szülés alatt fentieket szedjem ötösével, óránként váltakozva.
Szülés előtt arnica 9ch napi 1*5 golyó, plusz szülés után is.
Interneten mindenhol más higítást, más adagolást olvasok. Nincsen két egyforma leírás.
Kinek mi a tapasztalata, szedte-e valaki így, ahogy leírtam, használt-e neki?
Vagy milyen más adagolást próbáltatok?
Mitől függ, hogy valakinek teljesen más adagolást, erősséget adnak?
Szia!
Én külön nem készültem rá, de a szülésznő kérte, hogy legyen nálam caulophyllum. 12 ch-s volt nálam a szüléskor, negyed óránként 5 bogyót kellett bevennem, és pillanatok alatt olyan fájásokat csinált, hogy hűha. Szóval szülésre ezt ajánlani tudom, a többiről nem tudok nyilatkozni. :)
Én az első szülésem előtt szedtem ezeket a bogyókat, de nem emlékszem, hogy pont így -e, és ittam málnalevélteát. Rendben zajlott a szülés, pikk pakk rendbejöttem. Másodikmszülésem előtt nem szedtem semmit, csak málnalevélteát ittam, és még gyorsabb volt a szülés, és ott is nagyon gyorsan összekaptam magam. Szóval nálam nem hiszem, hogy valamit is segített, de mivel ártani nem árt, ezért nyugodtan szedjed, hátha pont ez segít a vajúdásnál szülésnél.
Mivel annyi féleképp ajánljákmszedni, szerintem nincs túl sok jelentósége az adagolásnak, vagy homeopátiás szakembert kérdezz meg, akár online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!