Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés, szülésre felkészülés...

Aazsuzs kérdése:

Szülés, szülésre felkészülés homeopátiával?

Figyelt kérdés

Segítsetek legyetek szívesek! Homeopátiás készítményekkel is szeretnék a szülésre felkészülni.

Gyógyszerész ezeket a higításokat és adagolási mennyiséget ajánlotta:

37. hét caulophyllum 9ch napi 1*5 golyó

38. hét cimicifuga 9ch napi 1*5 golyó

Szülés alatt fentieket szedjem ötösével, óránként váltakozva.

Szülés előtt arnica 9ch napi 1*5 golyó, plusz szülés után is.

Interneten mindenhol más higítást, más adagolást olvasok. Nincsen két egyforma leírás.

Kinek mi a tapasztalata, szedte-e valaki így, ahogy leírtam, használt-e neki?

Vagy milyen más adagolást próbáltatok?

Mitől függ, hogy valakinek teljesen más adagolást, erősséget adnak?

2013. júl. 6. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én külön nem készültem rá, de a szülésznő kérte, hogy legyen nálam caulophyllum. 12 ch-s volt nálam a szüléskor, negyed óránként 5 bogyót kellett bevennem, és pillanatok alatt olyan fájásokat csinált, hogy hűha. Szóval szülésre ezt ajánlani tudom, a többiről nem tudok nyilatkozni. :)

2013. júl. 7. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Én az első szülésem előtt szedtem ezeket a bogyókat, de nem emlékszem, hogy pont így -e, és ittam málnalevélteát. Rendben zajlott a szülés, pikk pakk rendbejöttem. Másodikmszülésem előtt nem szedtem semmit, csak málnalevélteát ittam, és még gyorsabb volt a szülés, és ott is nagyon gyorsan összekaptam magam. Szóval nálam nem hiszem, hogy valamit is segített, de mivel ártani nem árt, ezért nyugodtan szedjed, hátha pont ez segít a vajúdásnál szülésnél.

Mivel annyi féleképp ajánljákmszedni, szerintem nincs túl sok jelentósége az adagolásnak, vagy homeopátiás szakembert kérdezz meg, akár online.

2013. júl. 7. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
én is ezeket szedtem ilyen mennyiségben, de azt hiszem a hígítás más volt, már nem emlékszem. ittam a málnalevél teát is. 2 órás, viszonylag könnyű szülésem volt. nem tudom, hogy ezektől, vagy mástól, de a következő gyerkőcnél is tuti bevetem ezeket a módszereket! könnyű szülést! :)
2013. júl. 7. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. júl. 9. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] itt van minden info, nekem nagyon bevált.
2014. febr. 9. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!