Ötleteket kérnék!?
mihez kéne ötlet...én sem igazán értem...
A szülés kategóriába tetted, de ott olyan sok ötletelés nincs.
Pontosítsd kérlek, mit is szeretnél tudni!
Gratulálok! :)
Ilyenre gondolsz, gyerek szoba készítés, ruhák, kád, bébiőrző, kozmetikumok egyebek beszerzése? Hogy miket olvass el? ilyesmi?
nem vagyok anyuka, de azért nem hiszem, hogy olyan nagyon érthetetlen a kérdésed :)
Én csak annyit tudok neked tanácsolni így a terhesség végén szülés előtt, hogy soha-soha ne hagyd magad felidegesíteni senki által, semmilyen körülmények között, nem ér annyit.
A védőnői látogatásokat én lemondtam, mert nem volt rá időm, hogy 2 hetente méricskéljék a vérnyomásomat, inkább vettem egy vérnyomásmérőt :)
Táplálkozz kiegyensúlyozottan, olyan terhesvitamint szedjél ami nem készíti ki a gyomrodat. Ha teheted járj el terhesjógára, nekem sokat segített, és ha nem vagy hajlamos elkapni mindenféle gombafertőzést, akkor az úszást ajánlanám még. Nekem nagyon fájt a csípőm a tágulástól, de az úszás mindent rendbe hozott.
Még annyit tennék hozzá, hogy néhány ismerősöm nagyon büszke rá, hogy a babán kívül egy dekát se hízott, végig diétázott és dolgozott. Nagyon szép és jó, ha valaki ezt így bírja, de nem ez a cél. Igenis jobb annak, aki megteheti, hogy lazít és pihen, és inkább felszed pár kilót, (nem extrém sokat, és nem rossz ételekből), nem sokat, és igyekszik élvezni a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!