Tejszapritó ötleteket kérnék?
Figyelt kérdés
amit kiprobáltam de nem volt hatásos?
Urtica urens,
görögszéna ,
more milk,
sör,
öszilé,
pattogatott kukorica,
sok folyadék,
rántott köményes leves,
mindenféle szopis tea
illetve a baba sokszori mellre tevése
fejés
2013. márc. 25. 10:47
1/3 anonim válasza:
pedig az egyszerű titka h rendszeresen egyél főtt ételt levest másodikkal sok folyadék és nyugodt környezet meg persze a baba rendszeres szoptatása...ezek a leghatékonyabb praktikák... de hallottam olyanról is h jó meleg vízzel amit elbír a bőröd engeded a melledre és jól masszírozgatod...sógornőmnek a kórházba így indították meg a nővérkék...meg mindig jó melegen kell tartanod a melled mert ha hideg éri attól is elapadhat ezért kell odafigyelni nagyon h ne legyen kirakatban főleg ilyen hidegben! :)
2/3 A kérdező kommentje:
az meg van dunsztolom a mellem azzal nincs gond:)
2013. márc. 25. 11:07
3/3 anonim válasza:
Alfa Alfa D9 – szopi előtt 15-20 perccel 3-4 szemet lehet bevenni. 7 nap után 2 nap szünet.
vagy a Ricinus Communis CH5, ebből napi 3x5-öt szedtem. De lehet kúra szerűen is, 1-2. nap 3x5 bogyó, 3-4. nap 2x5 bogyó, 5. nap 1x5 bogyó, aztán szünet.
És amit nem használtam, de olvastam róla, az a tejserkentő por, némely patikában lehet kérni, itt is megrendelheted:3418 Szentistván, Széchenyi u. 14 (49) 438-886
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!