Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák! Tudtok...

Szoptatós anyukák! Tudtok ötleteket adni, hogyan fogyhatnék le szoptatás mellett? 25 kg a feleslegem!

Figyelt kérdés
Sajnos ez már régen nem csak esztétikai kérdés !
2009. dec. 31. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár én nem szoptatok, azért adnék néhány tanácsot.

A cukros és finomlisztes dolgokat próbáld meg kerülni. Egyél sok tejterméket, húst, halat, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt. Igyál minimum 2 liter folyadékot, ne cukrosat.

Ne akarj gyorsan fogyni, mert az a szoptatás kárára mehet.

Ha teheted mozogj többet, sétálj, alacsony intenzitású tornát is csinálhatsz, de ne legyen izomlázad, mert az gátolja a tejelválasztást.

Egyél rendesen, ne koplalj, mert még szoptatsz.

Röviden ennyit írtam, sok sikert!

2009. dec. 31. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Ne akarj lefogyni, de figyelj oda, hogy mit eszel. Mivel a szoptatáshoz szükséged van mindenféle ételre, még a szénhidrátokra is, ezért érdemes a "káros" kajákat délután 3 óra elé tenni, utána meg zöldségeket, gyümölcsöket enni. Ami még segíthet, az a narancs, grapefruit vagy az ananász. Ezeket ugyanis a szervezet több energiával bontja le, mint amennyit beviszel velük. Naponta érdemes enni belőlük. Ja, és ne kerüld az édességeket sem, csak figyelj rá, hogy mikor és mennyit eszel. Érdemes leírnod, hogy mit eszel. Én nagyon megdöbbentem, mikor elkezdtem leírni mindent, érdekes volt szembesülni vele. Aztán, ha akarod meg tudod nézzni, hogy mennyi kalóriát is vittél be a szervezetedbe. Még két dolog... Az egyik, hogy a babával való sétálás nagyon jól megmozgat, és mindkettőtöknek fontos is, de naponta legalább 1 órát sétáljatok. A másik, hogy érdemes felkeresni egy dietetikust, tb alapon működnek, ők is segítenek. Nálam ezek váltak be.
2009. dec. 31. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Csak pár apró megjegyzés!

Ha sok tejterméket eszel, a kicsi sokat fog bukni! Olyan jó, hogy ki nem szoptat tanácsot osztogat :((

A citrusfélék megváltoztatják a tej ízét és hasfájást is okozhat!

Én a leg magicet használom, napi 3 percet. Nem lesz izomlázad, én ettől nem kilóban fogyok, hanem centikben.

A szopi miatt rengeteg levest eszek, és van tejem bőven!

Boldog babázást és könnyű fogyást!

2010. jan. 1. 08:01
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2010. jan. 1. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó, hogy te ilyen okos vagy. Azért merek tanácsot osztogatni, mert már felneveltem négy gyereket. Nálam ez vált be. Ugorj fel a Leg Magicedre és maradj csöndben.
2010. jan. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!