Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki a SOTE 2 átköltöz...

Szült valaki a SOTE 2 átköltözött új helyén?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne,körülmények,tisztaság,bánásmód stb...
2013. júl. 3. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ott fogok szülni, de majd csak december elején, mire már vissza fognak költözni, ha minden úgy alakul, ahogy tervezik. De én tartok attól, hogy nem fog befejeződni az építkezés addigra. Az új hely hol van?
2013. júl. 4. 17:01
 2/8 anonim válasza:
szia, mi még nem szültünk ott, csak aug. második felében fogunk. A dokimtól a következőket tudtam meg, remélem, jól emlékszem az infókra: ugyanúgy van jónéhány külön szülőszoba (5 db?), a vajúdó nem 6, hanem csak 3 ágyas, és a gyerekágyas részleg is nem 5, hanem 2 és 3 ágyas szobás. Viszont a zuhanyzó a szülőszobához és a gyerekágyas szobához is a folyosón van, nem bent a szobákban. A szülészet a másodikon, a gyerekágy a hatodikon van (vagy fordítva :)), a lifttel még 1-2 hete voltak apróbb hibák (elindult lefelé, ha nem szálltál ki elég gyorsan vagy vmi ilyesmi), de ezen biztosan fognak még javítani. A dokim azt mondta, ő alapvetően elégedett az új hellyel, szép, új. Július második felében megyünk majd személyesen is megnézni.
2013. júl. 6. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:

A vajúdót nem láttam, a többi úgy van, ahogy az előző írta. Kicsit most még káosz volt, de szerintem gyorsan rendeződik a dolog.

A körülményekkel én elégedett voltam, a bánásmód teljesen nővérfüggő. Mindenki kedves, de van, aki elfeledkezik az emberről, más meg nem.

Látogatásnál nincs üvegfalas rendszer, kivitelezhetetlen lenne a helyi adottságok miatt. Eleve az előtéren kell áttolni a babákat a csecsemő osztályra, úgyhogy ott van a látogatás is. Így mindenki megnézheti a babákat. Kivenni a kocsiból nem engedik őket, legalábbis rám szóltak emiatt. Kicsit viszont huzatos ez a hely, úgyhogy nem túl előnyös.

A szülőszoba tiszta volt, amíg el nem kezdett folyni belőlem minden. :) Csak a legszükségesebb dolgok vannak bent, nincs se labda, se bordásfal, se semmi extra. Egy mosdó van, ami nekem sokat segített. Ha melegben szülsz, érdemes egy ventillátort magaddal vinni, mert elég szűk a hely, és nagyon áll a levegő.

A gyermekágyon elég pontosnak kellett lenni a fürdetésekkor és reggel, mikor elhoztuk a gyerekeket, mert több emeleten voltunk elosztva, és így tudták tartani a tempót.

Összességében nekem jó élmény volt bent lenni, szerintem nincs vele semmi gáz. :)

2013. júl. 7. 09:10
 4/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,köszi neked is,h leírtad.A szülőszoba azért szép állapotban van?
2013. júl. 7. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális, tiszta, igényes. Csak elég puritán. Állítólag én a legjobban voltam, nem tudom, miben különbözik a többi. Talán csak annyiban, hogy ez a legnagyobb - de még így is pici.
2013. júl. 7. 14:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mér szültem egyszer az eredeti helyen kíváncsi leszek ,h ahhoz képest milyen lesz:-))
2013. júl. 7. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! nem tudjátok, hogy a Tömő utcai gyerekágyas szobák mennyire felszereltek? Nekem nagyon kéne egy hűtő, mert önellátó leszek (tej- és glutén-érzékeny vagyok). Egyágyasban van?
2013. okt. 10. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyágyasban nem tudom, van-e. A "normál" gyermekágyas részen a folyosón volt.
2013. okt. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!