Vajon meg tudom szülni normálisan? Olyanok válaszát várom akik hasonló képp szültek, többi lent.
Tegnap 39.-heti ultrahangon azt mondták közel 5-kilós a baba,többször megmérte,a végén 4450-grammot jegyett fel.
Azt mondta szerinte ebből császár lesz,mert első baba és ráadásul fiatal se vagyok. /38/
Ma megyek az orvosomhoz és mi van ha azt mondja nem császároz...roppant módon tartok ettől,hogy ezt fogja mondani. Vagy nem kell ettől félnem?
Nyugtasson meg valaki. :)
Sziasztok. Bocsánat,hogy nem válaszoltam,de mostanában nem volt időm ide belépni.
július 10.-én megszületett a kisbabánk,császármetszés lett a vége,4400gr 62cm. Pont egy hetet töltöttünk kórházba egy pici fertőzés miatt. De már mindenkinjól van. :) Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat és az érdeklődést.
Gratulálok, tényleg jó nagy baba lett :)
Végül sima szülésnem indult,vagy egyből császároztak?
Neki indítottak a sima szülésnek,mert a kórházban 4100 gr-os babát mértek ultrahangon és úgy gondolták meg fogom tudni szülni. 4 ujnyira ki is tágultam szinte pillanatok alatt,aztán kb 2 órán keresztül semmi. E közben a szívhang picit rosszabbodott és úgy döntöttek császár.
Amiért egy picit rossz volt,hogy kaptam gerincbe érzéstelenítőt még amikor rendes szülésnek indítottak,utána már nem kaphattam a műtéthez szintén gerincbe,ezért altattak /éjjel/ és az utána lévő napom maga volt a pokol. De nem baj most már így vissza gondolva rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!