Vajon meg tudom szülni normálisan? Olyanok válaszát várom akik hasonló képp szültek, többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap 39.-heti ultrahangon azt mondták közel 5-kilós a baba,többször megmérte,a végén 4450-grammot jegyett fel.
Azt mondta szerinte ebből császár lesz,mert első baba és ráadásul fiatal se vagyok. /38/
Ma megyek az orvosomhoz és mi van ha azt mondja nem császároz...roppant módon tartok ettől,hogy ezt fogja mondani. Vagy nem kell ettől félnem?
Nyugtasson meg valaki. :)
2013. júl. 3. 08:31
11/24 anonim válasza:
Akkor fogadj dokit, fizess ès csàszàroznak. Ugyanùgy fàj àm utàna :-) mèg akàr tìz hèttel is, sőt a sebem frontra mai napig fâj (4,5 hònapja). A mèrèsekről annyit, hogy 4 kg körül mérték a lànyomat, majd megszületett 2,9 kg-val.(nem a sulya miatt volt csàszàr) èn biztos megpròbàlnàm, de ha tèged megnyugtat fogadj dokit....
12/24 anonim válasza:
Azért majd meséld el mit mondtak. Ne idegeskedj. :) Csak nyugi. Szurkolok neked h a legkönnyebben szülhesd meg a "kis" csöppséget :)
13/24 anonim válasza:
Amúgy tényleg erről a mérésekről. Ismerősömet riogatták h biztos több mint 4kg babája lesz erre 2800g-al született :D Szóval ez se biztos :)
14/24 anonim válasza:
Nekem sima szülésnek indult és császár lett belőle, pedig csak 2490 grammal született a lányom. Sztem ne félj, ha látják, hogy nem akar menni simán meg fognak császározni, túl lehet élni.Mindkét szülésnél lehetnek komplikációk, de ne így indulj neki. Gondolj arra, hogy másnak is ment, neked is fog. Az epidurális érzéstelenítéstől pedig ne félj én szinte meg se éreztem és a műtét is 10 percnek tűnt pedig 40 percig tartott. Amikor hallottam, h felsír a babám az egy fantasztikus érzés volt, minden háttérbe szorul olyankor. Császárnál tovább tart a lábadozás, de túl lehet élni ezt is, hiszen ott lesz veled a pici babád és ez az egész majd eltörpül mellette. Szóval próbálj megnyugodni!!!
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megírom amint megtudok valamit. Aki azt írta fogadjak orvost annak üzenem,hogy fogadott orvosom van és így is úgy is fizetek neki. :)
2013. júl. 3. 10:51
16/24 anonim válasza:
Ne félj a császártól, ha minden ok, akkor a műtét után 12 órával felkeltenek és utána óráról órára jobb, 24 óra után ha figyelsz arra, hogy kelsz fel, szaladsz, mint a nyúl :) Engem az indítás előtti nap uh-zott a kórház legjobb uh-a és 3700 grammra saccolta, 3640 gramm lett. 24 hetesen uh-zott és már akkor azt mondta, hogy ha minden rendben lesz 3800 körül lesz! Én már ezek után császárnak szurkoltam és az lett (nem tágultam), a legfontosabb mindkettőtök egészsége! Ha ez császárral biztosítható, akkor úgy. Vajúdni fogsz valószínűleg, mert az kell neked és a babának is, de mielőtt a szülőcsatornába ékelődne, tolnak a műtőbe. Barátnőmé faros volt, ő is vajúdott 12 órát, itt ez a szokás, ha a baba szívhangja rendben van és nincs egyéb komplikáció, akkor 12 óra után tolnak (kivéve, ha a dokid úgy gondolja, semmi értelme tovább szenvedni, nekem csak 8 óra volt, nem volt fájásom).
17/24 anonim válasza:
Ne aggódj!
Először is lehet,hogy téved az uh
de ha nem akkor is lehet,hogy simán megtudod szülni,nekem is nagy babát jósoltak,kérdeztem,hogy meddig hagynak vajúdni,meg tudom-e szülni,de megnyugtatott a szülésznő,hogy az orvosok értik a dolgukat,és ő is megszült egy 4 kilós babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!