Létezik itt olyan anyuka akinek pozitív tapasztalata volt a kórházi csecsemősökkel amikor szült?
Mindenhol azt olvasom,hogy mindenki rendes volt a szülészeten,DE a csecsemősök flegmák,terhükre van a munkájuk ...
Általános jelenség ez ?
Velem a legtöbb csecsemős rendes volt.Segítettek amiben tudtak.
Ismerősömmel meg flegmák voltak...
Augusztusban szülök a Margit Kórházban. Sajnos, semmi jót nem hallottam a csecsemős nővérekkel kapcsolatosan, pedig sok ismerős szült már ott. Mindenki azt mondta, hogy le se tojták a babákat és a mamákat, többnyire beszélgettek egymással, hol magánügyről, hol szakmai dolgokról. Ha valakinek kérdése volt, akkor vagy a védőnőt kellett kérdezni, vagy valamelyik szobatársat, akinek van már babája. Ezen kívül a fürdetés megmutatásáért könyörögni kellett, de akkor is akik szóvá merték tenni, hogy finomabban a babával, azokkal még bunkóbbak voltak általában. :(
Pedig ez egy olyan gyönyörű hivatás lenne!
4x szültem,kis korkülönbségekkel.
Az elsőnél 1 volt akit a szememmel agyon tudtam volna csapni. Nem a türelméről híres,"én mindent jobban tudok,te egy senki vagy hogy még alap dolgokat sem tudsz". A többiekkel nem volt gondom.
A másodiknál annyi volt a különbség,hogy ott már nem jutott babás szoba,3 óránként hozták enni a gyereket...hát ritka tuskó volt az egyik,letelt az idő,jött a gyermekért,aki még javában evett,hát letépte a mellemről...
A harmadiknál azzal a csecsemőssel is találkoztam,aki az 1. gyermekemnél olyan agyon csapni való volt... 180 fokos fordulat!! Le a kalappal!!
A negyediknél sem volt okom panaszra,mindenki normális volt!! Kedves,aranyos!!...
Én egy kis vidéki kórházban szültem.(Szolnok megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!