Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik itt olyan anyuka...

Létezik itt olyan anyuka akinek pozitív tapasztalata volt a kórházi csecsemősökkel amikor szült?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom,hogy mindenki rendes volt a szülészeten,DE a csecsemősök flegmák,terhükre van a munkájuk ...

Általános jelenség ez ?

2013. júl. 2. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem a legtöbb csecsemős rendes volt.Segítettek amiben tudtak.

Ismerősömmel meg flegmák voltak...

2013. júl. 2. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Augusztusban szülök a Margit Kórházban. Sajnos, semmi jót nem hallottam a csecsemős nővérekkel kapcsolatosan, pedig sok ismerős szült már ott. Mindenki azt mondta, hogy le se tojták a babákat és a mamákat, többnyire beszélgettek egymással, hol magánügyről, hol szakmai dolgokról. Ha valakinek kérdése volt, akkor vagy a védőnőt kellett kérdezni, vagy valamelyik szobatársat, akinek van már babája. Ezen kívül a fürdetés megmutatásáért könyörögni kellett, de akkor is akik szóvá merték tenni, hogy finomabban a babával, azokkal még bunkóbbak voltak általában. :(

Pedig ez egy olyan gyönyörű hivatás lenne!

2013. júl. 2. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Én az Istvánban szültem, és nagyon pozitívak a tapasztalataim velük. Igaz, hogy túlterheltek, úgyhogy nem érnek rá mindenkivel egy órát lelkizni, de mindent megmutattak, ha kellett segítettek. Az meg külön nagyon jó érzés volt, hogy amikor az első szülésem után két évvel bent feküdtem a másodikkal, az egyik nővér megismert. :) Pedig velünk tényleg semmi gondjuk nem volt szerencsére.
2013. júl. 3. 08:52
 14/14 anonim ***** válasza:

4x szültem,kis korkülönbségekkel.

Az elsőnél 1 volt akit a szememmel agyon tudtam volna csapni. Nem a türelméről híres,"én mindent jobban tudok,te egy senki vagy hogy még alap dolgokat sem tudsz". A többiekkel nem volt gondom.

A másodiknál annyi volt a különbség,hogy ott már nem jutott babás szoba,3 óránként hozták enni a gyereket...hát ritka tuskó volt az egyik,letelt az idő,jött a gyermekért,aki még javában evett,hát letépte a mellemről...

A harmadiknál azzal a csecsemőssel is találkoztam,aki az 1. gyermekemnél olyan agyon csapni való volt... 180 fokos fordulat!! Le a kalappal!!

A negyediknél sem volt okom panaszra,mindenki normális volt!! Kedves,aranyos!!...

Én egy kis vidéki kórházban szültem.(Szolnok megye)

2013. júl. 3. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!