Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hogyan védekeztetek szülés...

Ti hogyan védekeztetek szülés után?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlóval.
2013. jún. 30. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlóval.
2013. jún. 30. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Óvszerrel
2013. jún. 30. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Óvszer majd fogamzásgátló (Cerazette)
2013. jún. 30. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Mirena a 6 hetes ellenorzesen rakattam fel

A hat het elott pettigeltunk mar a 3.hettol igy nem kellett fog gatlo tisztara mint tini korunkban .

2013. jún. 30. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem szoptatok ezért a 8. héten megjött a mensim így szedhettem a régi bogyómat viszont folyamatosan véreztem tőle, így 1 hónapot csúsztunk, végig óvszert használtunk vagy megszakítással...

Szerintem az óvszer a világ legundorítóbb dolga, valamikor még 16 évesen használtam (az akkori pasim) utoljára, akkor nem tűnt ilyen vészesnek, de jelenleg ki nem állhatom. Inkább nem szexelek a férjemmel még 2 hétig amíg nem hat rendesen a gyógyszer...

2013. júl. 1. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nem szerettem volna a szoptatás ideje alatt hormontartalmú készítményt szedni, így az orvosom a Pharmatex helyi fogamzásgátló krémet ajánlotta, amit azóta is használunk és bevált. :) kellemes levendulás illata van. :)
2013. júl. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!