Mikor érkezhet, meddig húzzuk még?
Figyelt kérdés
Tudom unalmas már a kérdés, de érdekelne meddig húzzuk még a picivel. 36 hetes vagyok, 2 ujjnyira nyitva, görcsök, feszülések, jóslófájások... előjelek vannak. A második terhességem van most, az elsőnél észre sem vettem hogy fájdalmaim vannak, 2 óra alatt meg volt a baba (rutin vizsgálatra mentem be a Jánosba, amikor közölték, hogy 5 ujjnyira nyitva vagyok, és már ne menjek haza, mert szülünk) szóval ezért érdekelne, ha az első ennyire gyors volt, észre sem vettem, akkor most vajon mennyi időnk lehet?! Orvos tegnap látott, azt mondta, ha a jövő héten még egyben leszünk vár NST-re... szóval nem tudom. A pici amúgy 3 kg, BPD 90mm...2013. jún. 27. 17:59
1/3 anonim válasza:
Én igy 36.héttől ugy h bő két ujjnyira nyitva voltam ,és sokat keményedtem ,sok jóslóval 38+5 -ig húztam! Szal nem tudhatod sajnos meddig kell még várnod ,de mivel neked második baba ,nem hiszem h már sokáig húzod!Amugy nekem is 3kg-ra tippelték 36. héten ,és végén lett 38+5 naposan 3050gramm ,szal ez súly dolog valahogy nem mindig jön be nekik!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem anno azt mondták, hogy akár pár óra alatt is tovább nyilhat a méhszáj, de akár több hétig is kitarthat még ha 2 ujjnyira ki is van nyilva.
Nálam minden előjel nélkül indult a szülés, előző este még minden oké volt, se jósló se semmi, nem is éreztem semmit, reggel meg már szivárgott a magzatvíz. Van aki meg heteken át jóslózik mégis kihúzza a 40. hétig.
Amúgy állítólag a második szülés már gyorsabb, barátnőm a másodikat fele annyi idő alatt szülte meg és kevéssbé is fájt neki. Szerintem ez a terhes nők többségére igaz.
Probléma mentes szülés kívánok.
3hós baba anyukája
3/3 anonim válasza:
Teljesen kiszámíthatatlan. Nekem az elsővel így volt, mint neked, mégis indították (2,5 ujjnyira voltam nyitva már 2-3 hete). A másodikkal meg zárt méhszájnál megrepedt a burok 34 hetesen, doki aznap vizsgált, minden rendben volt, semmi előzmény, hajnalban szültem. Én is a Jánosban szülök pár héten belül (34 hetes vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!