37 hetes terhes vagyok, tegnap voltam dokinal es azt mondta, hogy a mehnyak meg van rövidülve 3,3cm-rel. Ez mit jelent?
Nekem is rövid a héhnyak, de az nem okozott gondot a szüléskor. Én 37hétre szültem, kislányom van. A fájásokkal készül a méhed a szülésre, nekem is kemény volt a hasam, nem csak esténként, hanem napközben is hetekkel a szülés előtt. Ha a mészájad nyitva lenne azt mondania kellett volna a dokinak, de van aki 2újjnyira nyílt méhszájjal is még "otthon csücsül". A 37.héttől bármikor megindulhat a szülés, de azt érezni fogod. Ha fájásaid vannak,mérd a két fájás közötti időt, ha beáll egy bizonyos rendszerességre (egyénenként változó) akkor készülődj össze és irány a szülészet.
Jó egészséget és könnyű szülést kívánok!
Szia!
Jelen terhességemnél a 8. héttől meg van rövidülve a méhnyakam, és nyitva is a méhszájam, ami miatt akkor az ügyeletes azt mondta, ez a baba el fog menni...
Most 34 hetes vagyok, egy örökmozgó mellett még pihenni sem tudok, és a méhnyakam változatlanul rövid, nyitott méhszájjal...
Előző terhességemnél a 20.héttől voltam így,ami miatt koraszüléssel fenyegetett a doki. A vége az lett, hogy a 41. héten úgy kellett kirobbantani a babát:)
Ettől és a fájásoktól még nem fog előbb jönni a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!