Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szult 35-36 hetesen?...

Ki szult 35-36 hetesen? Hogyan indult be a szules? Es minden ok volt a babaval?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 36 hetesen szültem.Elfolyt a magzatvizem.Minden rendben volt a picivel,2600g-mal született 10/10-es Apgarral.4.nap otthon is voltunk.Azóta is minden ok vele szerencsére:)
2013. jún. 23. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

36 hetesen született a kisfiam. Otthon éjjel 2-kor egyik oldalamról fordultam volna a másikra és akkor elfolyt a magzatvíz. Könnyű, gyors szülés volt, 2900 g volt a kicsi, mindkettőnkkel minden rendben volt. Ugyanúgy mehettünk haza mint az időre érkezett babák, annyi negatívum volt, hogy picit fázósabb volt, de semmi egyéb. 1 hónapos korára leelőzte az időre született babák várható súlygyarapodását. 3 éves koráig kapott anyatejet. Ügyes, okos, érett kis Manócska. :D

Ne aggódj, már érettek annyira, hogy semmi baj nem lenne ha beindulna a szülés! :D

2013. jún. 23. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én 35. hetet pont betöltöttem, amikor meg született a kislányom. 3330gr, 53 cm volt. És nem volt elszámolva. Mert műtöttek előtte, és tudtam mikor estem teherbe. Teljesen egészséges a csajszim.
2013. jún. 23. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
36 hetesen beindult a szülés de visszatartották 2 napig. Aztán annyira rossz szívhanggal vittek császárra h épph rendben volt minden. Nyakon, mellkason köldökzsinór volt. Addigra megint elindult a szülés 2 ujjnyira nyitva voltam 1 óra alatt de nem volt idő megvárni. Akkor még nem tudták mi a probléma. De minden rendben volt végül is szerencsére. 2700g volt és 50cm. :) Makk egészséges. 4,5 hónapos. :)
2013. jún. 23. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
35+5hetesen folyt el a magzatviz,könnyü gyors szülés volt,a fiam 3100grammal született :)
2013. jún. 24. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:

36+0 született a lányom 2370 grammal és 49 centivel, 9/10 AP-t kapott (itt ez a sztenderd, senkinek nincs 10-ese). Nagyon agilis és ügyes baba volt, 3 nap után mehettünk is haza, 3 hós koráig másfél óránként szopott éjjel-nappal és be is hozta a súly- és hosszbeli lemaradását. Értelmi képességei tekintetében messze a korosztálya előtt járt mindig is. Babának nagyon fázós volt és könnyen benyelte a légúti nyavalyákat, mozgásfejlődése átlagos volt kb, de a terhelhetősége/állóképessége egyértelműen gyengébb, mint a kortársainak.

5 éves lesz nemsoká, nagyon okos kis tündérboszi :)

2013. jún. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!