Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan akinek sokára...

Volt olyan akinek sokára gyógyult meg a gátsebe?

Figyelt kérdés
4 hete szültem és még mindg gennyes s ebem.szét is nyilt,és sztemmár nemis fog összeforrni....irjátok meg légyszi nektek volt e hasonlo,hogy lássak eg ykis reményt..
2013. jún. 22. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Orvos látta? Hogy kezeled?

Nekem hamar összeforrt, de sokáig húzódott még azután is. De 3 hétig nem is mertem megnézni.

2013. jún. 22. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
mindneképp menj vele orvoshoz, komoly fertözést kaphatsz. Nem szabad várni a csodát. Ne is értem mire vártál eddig?
2013. jún. 22. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy látod hogy gennyes okvetlen el kell menned dr hoz!!

Kamillateával locsolgatni.

5gyermekes.

2013. jún. 23. 00:05
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon félek hogy mit csinálnak vele...sok félét hallotam már. neomagnol fertötlenitövel kezelem meg sebhintöporral.igy engedtek haza
2013. jún. 23. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Jobban félsz, hogy kezelnek akárhogy is a gyógyulás érdekében, mint attól, hogy vérmérgezést kapsz, mert elfertőződik! Hát erre mit lehet mondani??? Így engednek haza, de normális esetben ez sokkal hamarabb gyógyul és nem gennyesedik, te is érzed, hogy baj van. Meddig akarsz még várni? A párod helyében, anyukád helyében, bármelyik családtagod helyében, aki tud róla, már rég elvertelek volna az orvoshoz. A gyerekednek egészséges anya kell. Ezt te is tudod. Sipirc a dokihoz!
2013. jún. 23. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
hát igen evbből kórház is lehet ha nem mész időben orvoshoz, hogy fogod igy a babát ellátni???? Gondolkozz kicsit.
2013. jún. 23. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
mit fog csinálni vele? ujra összevarrja ha kell és aztán mehetsz haza. Ha fersz mivel nem mész el időben akkor lehet befektet, te korházban babád ottthon, tök jó lenne. Inkább előzd mega nagyobb bajt és menj időben orvoshoz.
2013. jún. 23. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!