Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikorra gyógyult úgy meg a...

Mikorra gyógyult úgy meg a gátsebetek hogy mertetek próbálkozni a szexxel?

Figyelt kérdés
2 hete szültem, elég szép a varrásom és már nem fáj annyira. Persze szeretkezni még nem mernék, tudom hogy a 6 hetet ki kell várni, csak érdekelne, hogy vajon a 6 hét után már lehet próbálkozni? Meggyógyul addigra annyira hogy együtt lehessek a férjemmel?
2013. ápr. 12. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hétig eléggé fájt, ülni is alig bírtam. Kivártuk a szexszel a 6 hetet, viszont az elején még nagyon érzékeny volt a gátam. Csak lassan és óvatosan tudtuk csinálni, mert máskülönben fájt. Pár perc után már be tudott hatolni rendesen a férjem. Kb 1-2 hónap még kellett, mire nem volt annyira érzékeny behatolásnál.
2013. ápr. 12. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, én nem tudom kívülről milyen volt az első 6 hétben, mert nem mertem megnézni :-))), férjem 4 hét után rápillantott és azt mondta nem lát semmit. Érzékeny talán 2-3 hétig volt, de csak ha úgy ültem. Hozzányúlni nem engedtem a férjemet 6 hétig, mondtam hogy majd a 6 hetes kontroll után, így akkor próbálkoztunk először. Az égvilágon semmi fájdalmat, kellemetlenséget nem éreztem, pedig nagyon arra készültem, hogy szörnyű lesz. De ez nagyon egyéni ám, van aki hónapok után is fájdalomra panaszkodik.
2013. ápr. 12. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
én 4 hete szültem, már abszolút nem fáj a gátam, alig látszik egy piros csík, már az ujjammal belül is körül tapogatóztam, semmi érzékenység, de szexelni még nem merünk, én is megvárom a 6 hetet
2013. ápr. 12. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyan nekem nem volt gátmetszésem, csak egy pici repedés.

Már az 5. hét eltelte után szeretkeztünk, nem fájt, csodás, sőt, fenomenális volt!!!

2013. ápr. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!