Szülés után meddig fájt a gátsebetek?
Figyelt kérdés
8 napja szültem, és még mindig nagyon fáj. Sok anyuka már a szülés másnapján törökülésben szoptatott, nekem meg még az ülés is fáj.2011. márc. 31. 10:20
2/9 anonim válasza:
Kb:3 hétig fájt nekem is.
18 éve szültem, de még most is belenyilall, ha valamilyen időjárás változás jön.
3/9 anonim válasza:
Nekem kicsit tovább, kb. 6 hétig, de nekem voltak belső varratok is. Viszont még sokáig érzékeny volt, nem tudom meddig, de most fél éves a lányom, és már nem érzem..
4/9 anonim válasza:
Vágtak, kívül belül repedtem, de szerencsére 1-2 napig fájt úgy igazán, mire hazamentünk a kórházból már abszolút nem fájt! Én sokkal jobban szenvedtem az aranyeremmel. :(
5/9 anonim válasza:
Fájni kb 2 hétig, bár nem is a gátsebem fájt, hanem a betét feltörte (miután ülni is furán ültem az aranyér és gátseb miatt) és vérömleny lett a bal ülőgumómon és az rettentően fájt és a farcsontom is 1 hétig, még egy hétig utána úgy, hogy nem bőgtem mikor meg kellett mozdulni (ülni, állni, sétálni)... Most 5 hetes a lányom és csak icipicit érzékeny a gát tájéka, de amúgy már nem fáj 3 hete.
6/9 anonim válasza:
Amíg ki nem szedte a dokim a varratot (szülés utáni 4. napon). Utána még érzékeny volt kicsit, de nem fájt. Mondjuk az időjárást megérzem, mert valamelyik nap nagyon fájt, azt hittem, szétszakadok. 5 hete szültem.
7/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Elvileg picit vágtak, használtunk szülés közben Dianatalt és plasztikai varratot kaptam. Miután átvittek a szülőszobáról a kórterembe az ebédemet már törökülésben ettem meg. A szobatársaim ki voltak ezen akadva, én meg nem értettem, miért. Szerencsés vagyok, tudom.
8/9 anonim válasza:
Nekem 2 hétig fájt, miután kiszedték a varratot szülés után 4. nap, ill. teljesen szétnyílt a seb. Az itthonlétem alatt kentem gyulladáscsökkentő krémmel a seb körül és betadinnal magát a sebet. A krém nevét nem tudom már, de kérdezd meg a nőgyógyászod.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van külső-belső varratom, mindegyik felszívódó. Én is úgy érzem, hogy inkább már a betét dörzsöli, de sajnos még arra is szükségem van. :(
A farcsontomról nem is beszélve, az is fáj még rendesen.
2011. ápr. 1. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!