Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz meg a babám, ha...

Mikor lesz meg a babám, ha nov.7 re vagyok kiszámolva, de a 18 dik heti uh-on 20 hetesnek mondtak, és azóta úgy számolom?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam nőgyógyon, 37 hetes vagyok, és mondták hogy lehet hogy csak november közepén lessz meg, én pegig már nagyon szeretnék szülni, multhét hétfőn voltam 36 hetes uh on, ott meg mondták hogy milyen szépen fejlődik , bpd 93 volt, és kb 3 kg-ra becsülték.A nőgyógyásznak is mondtam, és annyi volt a válasz, hogy születnek 4 - 5 kg-os babák, is na attól meg végképp parázok, az első babámat 4 kg-mmal szültem.Szuerintetek?, amúgy szülésnek semmi előjele, még jósló se.
2009. okt. 13. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

37. hétben vagy, vagy betöltött 37 hét és a 38.-ba léptél?

Szerintem kb. ha 37. ben vagy akkor nov. 7., ha betöltötted, és a 38.-at kezdted, akkor egy héttel előtte.

2009. okt. 13. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A terhesség elején megállapított kor a mérvadó! 18-20 hetesen már sok baba nagyobb az átlagnál, ez még nem jelenti azt, hogy hamarabb fogant! Szerintem a hivatalos kiíráshoz viszonyíts, és akkor nem érhet csalódás! Én is mindig azt hittem, hamarabb fogok szülni, de nem igazán sikerült, hanem nagy babákat szültem. Tudom, hogy már türelmetelen vagy, de kitartás! Nem véletlen nem akar még kijönni a baba!vAz egyik barátunknak egy hónapja született babája, 3 héttel előbb, és bár ő is nagy baba volt, a tüdeje mégsem volt teljesen érett. Végül ugyan minden rendben lett, de pár napig izgultak. Úgyhogy szerintem ne kívánd, hogy idő előtt megszülessen!
2009. okt. 13. 13:46
 3/5 A kérdező kommentje:
szerdától kezdem a 38 at, azért nemigazán tudom, eddig mindkét gyermekemet, a 39 héten szültem, most meg ez miatt a 2 hét miatt nemtudom, előbb lessz-e vagy esetleg, tényleg olyan nagy lessz, kösz a választ
2009. okt. 13. 13:47
 4/5 A kérdező kommentje:
értem, nehéz türelmesnek lenni, de megpróbálok...
2009. okt. 13. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Hidd el, teljesen megértelek, én minden szülés előtt hegyeket másztam meg lépcsőztem, annyira szerettem volna már szülni, mert tudtam, hogy nagy babák. Mégsem sikerült hamarabb, de mikor eljött az ideje, kijöttek! :-)
2009. okt. 13. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!