Mikor kapok tgyást vajon?

Szia!
Van ilyen, sajnos...! Én július 15.-én szültem, elkeverték a bab TAJ-kártyáját, 7hetes volt, mikor egy BP.-ről beszerzett igazolással(vidéken élünk, nem volt egyszerű) el tudtam kezdeni az igényléseket. Múlt héten kaptam meg visszamenőleg is a családi pótlékot és az egyszeri támogatást, a TGYÁS-ról ma jött meg a levél, hogy elbírálták és kapom, de még sehol semmi. Már három hónapja. Még a TGYÁS előtti hónapra jár nekem táppénz, amiről szintén kaptam levelet, hogy elbírálás alatt van, de még azt sem kaptam meg.
Tényleg, ha nem lenne tartalék, nem tudom, hogy mit csinálnánk...

Szia,
ez felháborító.Nekem a munkahelyem intézi a papírokat.Bementem szülés után aláírni mindent.Három hét múlva telefonáltak,hogy rossz papírokat töltettek ki velem.Ezért újra bementem (a babám szopizik,így apával jöttek velem,elég macerás volt),ennek ellenére még a felét se utalták annak,ami járt volna.De én legalább kaptam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!