Aki 2111-es méhszájértékkel ment szűlni, mennyit idôt vajúdott?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 09:50
1/4 anonim válasza:
Második baba (kislány 4 kiló) 2111 voltam már egy hete amikor is megindult a szülés halovány fájásokkal de ctg ről már nem engedtek haza. Onnantól ctgre tettek, akkor még nem sokat éreztem és összességében 3 órát vajúdtam és 10 perc volt a kitolás. Ebből 2 óra elteltével repesztettek burkot. Szóval gyorsan ment, azt mondhatom.
3. baba 2211 es méhszájjal ment el a magzatvíz otthon, rá fél órára már jöttek az elég erős fájások, 6 óra múlva született meg. (de a feje nem jól jött a végén fejtetőtartásban volt és emiatt húzódott el picit a vége meg a kitolás).
2/4 A kérdező kommentje:
Ès hanyadik hètre szûlted ôket?Èn a 39-be lèptem szerinted meddig hùzom?Tegnap este iszonyùan kemènyedtem ès mintha kicsavartàk volna a mèhem olyat èreztem,de zuhanyès fekvès utàn elmùlt.
2013. jún. 21. 10:20
3/4 anonim válasza:
38. héttől volt ennyi a méhszájam,kiírtnapon született a fiam.Elsőfájástól 3 óra 58perc alatt lett meg.De a fájások megezdése után 1,5 óra után mentünk be,akko még 2111 volt,megkaptam a beöntést,utána már gyorsan pörögtek az események
4/4 anonim válasza:
1 vagyok hát én nem vagyok jó példa:)) mindegyiket túlhordtam (1. 10 nap, 2. 2 nap 3. 4 nap). Mindenki meg volt győződve hogy hamarabb szülöm a 2., 3. at dehát nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!