Van olyan akinek a 39. héten ment el a nyákdugója és mégis túlhordta?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle, csak kíváncsi vagyok.2013. ápr. 26. 12:47
1/6 anonim válasza:
Nekem akkor kezdett távozni.De kis darabokban és 40+10 napra szültem.
2/6 anonim válasza:
Szülésznőm szerint, ha rendesen eltávozik, és nem csak kis darabka belőle, esetleg tágulási vérzés is megindul, akkor 72 órán belül baba van.
Nekem mindháromszor így is volt. Egyszer túlhordásban, kétszer korábban.
3/6 anonim válasza:
1. vagyok de nekem nem ment el az egész mert mikor be kellett feküdnöm a túlhordás miatt akkor a vizsgálatoknál távozott a többi.Ahhoz képest ami akkor kijött,ami 39.héttől elment sokkal kevesebb volt.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a 38-dik héten távozott és a 41-dik hétre szültem meg a kislányomat :) január 21-re voltam kiírva és január 28-án reggel lett meg. A dokim aznap indította volna meg, de szerencsére beindult magától a szülés :) Könnyű szülést és egészséges babát és mindezek előtt kitartást :)
5/6 anonim válasza:
Hát pedig én még egy hetet ráhúztam, mikor elment a nyákdugó. Kb tenyérnyi darab volt, nem hiszem, hogy maradt volna még bent. 2 nappal hordtam túl.
6/6 anonim válasza:
37 héten ment el kisebb darabokban,és onnantól kezdve mindennap egy kevés,mégis a 41 héten kellett indítani a szülést mert nem akart előjönni nagysága!
szóval 3 héten át mindennap távozott mégis túlvittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!