Akinek az első baba könnyen ment, annak a második mégkönnyebb? Igaz ez? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Remélhetem, hogy a második is könnyű lesz, vagy az első szülés nem jelent semmit. Volt olyan hogy az első könnyű szülés után a második császár lett?10 éve szültem spontán, össz-vissz 2 óra alatt megvolt a fiam. Most 31 hetes vagyok. Vajon hasonló lesz?2009. okt. 12. 12:40
1/9 anonim 

válasza:

Az első lányommal 2 órát vajúdtam+fél óra szülés a másodikkal,fiammal 11 órát vajúdtam+egy óra szülés.....
2/9 anonim 

válasza:

ezekre nincs szabály, bármi lehet. De szerintem nem lesz nehéz a 2. sem akkor.
3/9 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem az első lányom ( 12 éve)nagyon gyorsan meglett. éjjel fél 12.kor elfolyt a magzatvíz és hajnali 1 45.kor meg is született. ( a mazatvíz elfolyása előtt szinte nem is voltak fájásaim illetve nem figyeltem rájuk)
A második lánykámnál (17 hónapos)túlhordás miatt indították a szülést. Délelőtt 11 kor kaptam meg az inditó zselét, du. 2 -től már eléggé érzetem a fájásokat, majd du.fél 4-kor átmentem a szülészetre és du. 16.40-kor megszületett a kicsi.
Az vajúdási idő kb. ugyanannyi volt mind a kettőnél, de a másodiknál sokkal intezívebbek voltak a fájások, az indítás miatt.
Könnyű és gyors szülést kívánok Nektek:):)Minden jót:):):)
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez attól is függ, mennyi idő telt el a két szülés között.
5/9 anonim 

válasza:

Nekem 16 év van a két gyerek között.Az első 4 óra alatt lett meg,a 2. bő 2 óra alatt.Mindkettő spontán,a 2.(tavaly)gátmetszés nélkül(amikor a nagy született még szó sem lehetett ilyenről).Remélem,ha lesz 3.ő majd kipottyan.Na,azért így sincs okom panaszra...könnyű szülést.
6/9 anonim 

válasza:

5,5 év különbség van a 2 gyerekem között,ugyan annyit vajudtam, 22 óra
7/9 anonim 

válasza:

Barátnőm szült , az elsőt is könnyen, a második hamarabb jött, a harmadiknak már a liftben kint volt a feje, igaz elég korán jöttek egymás után
8/9 anonim 

válasza:

első: 6,5 óra, második, harmadik 2 óra. A harmadik eszeveszett gyors volt. Fel sem ocsúdtam, már megvolt a baba. :)
9/9 anonim 

válasza:

Hát nekem nem volt valami könnyű.Mind kettö hét óra után lett meg,de ez most sokkal fájdalmasabb volt.Igaz,hogy 11év telt el az elsö ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!