Szülés után nálatok hogyan zajlottak a reggeli vizitek?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős vagyok ezért már előre rettegek a reggeli vizittől. Valahol itt az oldalon azt olvastam, hogy egyik kórházban a reggeli vizitnél bugyi nélkül kellett lenni. Ezt nem értem, hiszen akkor van vérzés is, akkor csak a betétet fogod oda? És akkor mit néznek, hiszen vérzel? És úgy néznek meg, hogy mások is vannak a szobában? Elnézést a hülye kérdésért...2013. jún. 15. 18:57
1/12 anonim válasza:
Szégyellős vagy és az egész terhességből és szülésből a reggeli vizit a legnagyobb problémád? Elég fura gondolatmenet.
2/12 anonim válasza:
Bejöttek, pár orvos és pár nővér. Felolvasták a kórlapról egymásnak, hogy mi a helyzet és jobb esetben megkérdezték hogy vagyok. Ezután kimentek. Az egész kb. 15 másodpercig tartott.
3/12 anonim válasza:
Minket még le is mostak. Szokj hozzá a gondolathoz, ott aztán nem lesz takargatás. De szülés után ez már igazán nem fog érdekelni. Ott lesz a kisbabád, akit annyira vártál!
4/12 anonim válasza:
Hidd el nekem hogy mire oda kerül a sor minden gátlásodat elfelejted és a reggeli vizit nem lesz semmi. Ezt úgy írom hogy előtte még a saját anyám előtt se vetkőztem le. Szülés után meg a rokonság előtt szoptattam.
5/12 anonim válasza:
csatlakozom 2-es válaszolóhoz,nálunk sem nézték meg,hogy mi újság odalent.Megkérdezték,hogy vagyunk,van-e problémánk,és ennyi.Hol fogsz szülni?
6/12 anonim válasza:
Nálunk is bemondás alapján ment a vizit, egy perc volt az egész, szerintem az sem tünt volna fel a dokiknak, ha üres a kórterem!
7/12 anonim válasza:
Nálunk a betétet kellett megmutatni a vizitelő orvosnak.
8/12 anonim válasza:
Nálunk is úgy volt,hogy bejött1 doki kisvizitre,megkérdezte hogy vagyunk,viccelődtünk egy kicsit.Majd kicsit később jött pár nővér meg orvos,átnézték a kórlapokat,megkérdezték hogy vagyunk,akinek varratszedése volt annak mondták hogy vizit után szólnak,készüljön...Semmi vizsgálat nem volt.
9/12 anonim válasza:
Szules utan a babam miatt atkerultunk egy masik korhazba.A vizit mindket helyen ugyanolyan volt,mint #2-es valaszban. A masodik helyen a szules utan kb egy hettel kulon meg kellett kernem egy dokit,h nezzen mar meg,minden rendben van-e.
10/12 anonim válasza:
bejottek a dokik, noverek. megkerdeztek hogy vagyok, volt e mar szeklet. a doki megnyomkodta a hasam, h a mehemmel mi a helyzet. egyszer az a doki vizitelt akinel szultem (ugyeletes volt), o megnezte a betetemet h mennyire verzek.
en is nagyon szegyenlos voltam, de akkor illetve szules kozben nem erdekelt semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!