Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második is tuti császár lesz?

A második is tuti császár lesz?

Figyelt kérdés
A lányomat császárral kellett megszülnöm. 36.hétre szültem meg elkezdtek jönni a fájások meg nyíltam is szépen. Meg tudtam volna spontán szülni de sajnos nem volt idő megvárni. Mikor meglett a lányom derült ki h a nyakán volt a zsinór ezért is romlott le ennyire a szívhangja. Most h ekkor így jártunk a második babámat császárral kell majd szülnöm vagy szülhetem simán? Hogy döntik ezt el? Mik a tapasztalataitok erről?

2013. jún. 12. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Kórházi protokoll szerint...

Hol fogsz szülni? Mennyi idő telt el a szülés és teherbe esés között?

2013. jún. 12. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Attol fugg, nem feltetlenul lesz csaszaros.
2013. jún. 12. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ki az orvos és melyik kórház. Nem feltétlen.

Énis császáros voltam, bár én semmi pénzért nem próbálkoznék a hüvelyivel.

2013. jún. 12. 21:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok terhes majd pár hónap múlva szeretnénk próbálkozni a következő babával. Ha ismét egyből összejön akkor kb 3 év lesz közöttük. Csak eszembe jutott h is van ez. Kinek mi a tapasztalata ha szült császárral utána tudott hüvelyi úton. Gondolom ez az orvostól is függ.
2013. jún. 12. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én már körbe udvaroltam az összes elérhető orvost nálunk, MINDENKI azt mondta, hogy program császár lesz... Nem mer kockáztatni senki, nálunk ez a protokoll... :S

DE! Van egy csepp esély. Sok véletlennek kéne összejátszani, hogy itt valaki császár után hüvelyi úton szüljön. Ha a szülés beindul a 36-37. hét között, a baba becsült súlya kevesebb mint 3,5kg, fejvégű, majdnem teljesen nyitott a méhszáj.

2013. jún. 12. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ehez nem kell csoda, rengetegen szülnek császár után hüvelyi uton, nézz utána.
2013. jún. 12. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a hegvastagság jó,nem vékonyodott el nagyon,és teljesen rendben van veled,és a babával minden,(gondolok itt pl. esetleg magas vérnyomásra),akkor szerintem meg fogja a dokid engedni.
2013. jún. 13. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
De, nálunk ehhez csoda kell. Hidd el, hogy utána néztem, több orvost, védőnőt megkérdeztem erről. Nálunk ez van, és kész. Ha nem hiszed el, a te gondod.
2013. jún. 13. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:

ahhoz h rendesen szülj,mindennek klaffoénia kell.

baba állapota,fájások,tágulás.

ha minden a normális ütemben halad szülhetsz rendesen.

nálam is ez volt.

lányom faros volt és ráadásul sürgősségi császár is volt,

a fiamnál fájások voltak de nem tágultam.

és mivel az első császáros volt,nem kaphattam infúziót/hogy miért ne kérdezd/

ezért 10 órányi vajúdás után meg császároztak.

2013. jún. 13. 16:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát akkor majd reménykedek :) de ha császár le se baj mondjuk... csak kíváncsi voltam :)

Am nekem is sürgősségi volt az első. A heg az szép szinte már nem is látszik h volt ott vmi. :)

Köszönöm szépen a válaszaitokat nagyon aranyosak vagytok. :)

2013. jún. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!