Mikor adjak be az epiduralis szurit, rögtön az "elejen" lehet mar kerni vagy ha mar kitagultal bizonyos ujjnyira?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 21:20
1/8 anonim 

válasza:

Tőlem már az elején megkérdezte a doki, hogy szeretném-e. Mondtam hogy igen és adta! Nem bántam meg, bár nagyon fájt, de legalább időben kevesebb volt!
2/8 anonim 

válasza:

én nekem már az elején beadták,aztán jött az infúzió.
3/8 A kérdező kommentje:
21:22-es mi fajt?Ahogy beadtak vagy a fajasok.Es utanna milyen volt?Marmint a fajdalom?
2009. okt. 9. 23:37
4/8 anonim 

válasza:

Első vagyok. Igen nem egyértelmű ahogy írtam bocsi. Szóval az ahogy beadták, az elég kellemetlen volt, és elég hosszú ideig tartott. Az volt benne a legrosszabb, hogy össze kellett görnyednem, de alig bírtam a nagy hasamtól, és a fájásoktól. Ez az epidurális semmivel nem csökkenti a fájdalmat, ezt a doki is megmondta. Fájtak is a fájások r@hadtul!!Viszont, viszonylag hamar megszültem, 5 órát vajúdtam, ami ennek köszönhető.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
2009. okt. 10. 19:27
6/8 anonim 

válasza:

Nekem azt mondták, hogy min. 3,5 ujjnyinál lehet adni. Nálam az 10 óra vajúdás után volt. Mikor megkaptam annyira de annyira jó volt!! Mintha soha nem fájt volna semmi! Ez hülyeság, hogy nem csillapítja a fájdalmat az EDA! Engem végül megcsászároztak és akkor is EDA-t kaptam. Nem éreztem semmit, fel sem tudtam volna állni. Átemeltek az ágyra mert annyira leérzéstelenítettek, hogy nem éreztem a lábam. Valószínűleg valami nagyon kis adagot adhattak annak akinek ugyanúgy fájt utána is. Azt, hogy beadják nem is éreztem, bár akkor már olyan fájásaim voltak, hogy azt hittem belehalok szóval gondolom azért nem. De én már régen is kaptam lábműtéthez, nem volt nagyon fájdalmas inkább kellemetlen.
7/8 Bea24 

válasza:

Én 9 hete szültem, de azt mondták, csak 2 ujjnyinál lehet adni. Én csak az után kaptam, de sajna csak egy kis adagot, így is nagyon fájt, én mindent éreztem.
8/8 anonim 

válasza:

Általában 2 ujjnyinál adják. Ha valakinek fájt, akkor valószínű nem jó helyre adták be a gyógyszert. Szülésnél úgy adják, hogy a hatása elmúljon mire jönnek a tolófájások. A tágulást felgyorsítja, mert ellazítja a medencefenék izmai. Császármetszéshez töményebb gyógyszert nyomnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!