Ki mit tenne? Egyáltalán tennétek valamit, szólnátok? 2 ágyas különszobában voltam, mikor a lányom született, már 2 napja ott voltunk, mikor jött egy anyuka, aki a 3. babáját szülte, tehát még 2 napot együtt voltunk.
Én 4 ágyasban voltam. Nálunk nincs egyágyas még fizetés ellenében sem. 1. éjszaka kötelezően el is vitték a babát, hogy szülés után ki tudd magad pihenni. Én második éjjel is leadtam, mert folyamatosan üvöltött, én meg nagyon rosszul voltam. 1. nap nem voltak szobatársaim.
2. nap jöttek, de én mondtam is nekik, hogy szándékomban áll leadni éjjelre a babámat, mert aludni szeretnék. Értettek a szóból, mert leadták ők is. Persze lehet, hogy anélkül is megtették volna. A 3-ból egy mondta, hogy ő ugyan nem. De amikor az övé is nonstop ordítani kezdett, meggondolta magát. Azt mondták nekem a nővérkék, hogy 1. nap mind alszik, mert még kábák, 2. nap fedezik fel, hogy nem ott vannak, ahol eddig, és akkor mindegyik nagyon sír.
Szóval szerintem igenis tekintettel kell lenni a másikra.
Én nem is tartom jó dolognak ezt a babás-mamás szobát. Régen nem is volt az anyákkal a gyerek, csak szoptatni vitték ki, legalább lehetett pihenni. Na, ez meg most a másik véglet. Nem lehetne valami átmenet?
Egyébként is ki volt írva, hogy babás szobába nem mehet be látogató utcai ruhában, mert behozhat rájuk bármit. Na, persze mindenki szart rá, állandóan tele volt a kórterem. A nővérkék vagy szóltak, vagy nem, de nem is mindig lehettek ott, rendre utasítani. Szerintem jobb lenne, elkülöníteni a babákat, legalább az első néhány napra.
Ha a te babád sírna egész éjjel, akkor beadnád a másokra való tekintettel??? Őszintén...
Bizony,ha igazán fáradt lettél volna, 10baba ordítása mellett is tudtál volna aludni.
Hát szerintem ez megbeszélés kérdése.Néma gyereknek,anyja se...
Mi 5-en voltunk 1 szobában.Baba-mama kórház,látogatók nem mehetnek be a gyerekágyas szobába,(ami szerintem tejesen normális)üvegfalon keresztül láthatják a picit.
Eltértem a tárgytól,tehát:Mi 5-en megbeszéltük,hogy egész nep velünk van a kicsi,de mindannyian leadjuk éjszakára,hogy tudjunk aludni normálisan mivel otthon nem valószínű.Ötünk közül talán 1 anyuka óckodott ettől,de többségben voltunk és végül rájött,hogy neki is kell pihenni.Szerintem igenis kell tekintettel lennünk egymásra.
Hát az óriási tévedés, hogyha fáradt vagy tudsz aludni. Ugyanis a nő genetikailag úgy van kódolva, hogy felébredjen a gyereksírásra.
Én leadnám a babám, hogy a szobatársam kulturáltan megkérne rá. Sőt, igazából égne a pofám, ha miattunk nem tudna aludni 3 másik ember.
Sajnos nálunk nem választás kérdése a baba-mama szoba, csak ilyen van, és kész, 4 ágyasban. Pedig ha tehettem volna 1 ágyas baba-mama szobát kérek, és ha kimerültem, leadom a babát.
Én nemrég jöttem haza a kórházból, de nem adnám le a babámat.Az István kórházban voltam,amit agyon dícsérnek. Én mélységesen csalódtam a csecsemősnővérekben. Első éjjel elvitték a babámat két órára! Fél 11-kor született, fél 3-ig vártam, de nem hozták! Fel nem kelhettem. Majd 6körül ébresztgettek, hogy ennyire várom a babámat...
Enni nem adtak neki, de jobb is, mert a mellettem fekvő nő kisbabája végig hányta a napot, miután vissza hozták neki.
Az igaz, hogy egy nő felébred a gyereksírásra, de a sajátjáéra!! Én más síró babája mellett tudtam aludni, de az enyém legkisebb rezzenésére ugrottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!