Könnyen szült anyukák, milyen magassághoz mekkor a lábméretetek?
Figyelt kérdés
A szülésznőmmel beszélgettem és azt mondta akinek a magasságához képest nagyobb a lábmérete könnyebbben szül akinek kisebb az szenved...., merthogy összefügg a csípőmérettel.
Kiváncsi lennék, tényleg van e alapja!:)
2009. okt. 9. 13:59
21/24 anonim válasza:
14.55ös vagyok.
Nem tudom mi a titok:)
20.héttől nyitva voltam.
Volt 20 hetesen egy megszakításom, akkoris ugyanígy jártam, semmi fájdalmat nem éreztem. Testileg.
Most kistesót várjuk, 33 hetes vagyok, kiváncsi vagyok milyen szülésem lesz.
22/24 anonim válasza:
Szia! Na erről nem hallottam még de ki tudja! Én alacsony vagyok 158 cm de a lábam 39 es ami nem kicsi.És valóban könnyen szültem cirka 2 óra alatt:).De nem hinném hogy a lábméretem miatt:)! HA igen megyek és szülök még egyet:)!
23/24 anonim válasza:
172 cm vagyok 40-es lábbal 15:20kor elment a magzatvíz 16:00kor már varrtak össze és első baba
24/24 anonim válasza:
164cm vagyok és 36os a lábam!Kicsi a magasságomhoz képest!!
De én pikk-pakk megszültem a lányom!Az igazi fájások 20:40körül kezdődtek és 21:24kor már kezemben tartottam a manómat!!
Sztem semmi öszzefüggés.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!