Milyen vitamint szedjek? 7 hetes vagyok. Az orvosom, csak folsavat mondott.172 cm magassághoz 82 kg vagyok. Ezért nem kell nekem vitamint szednem? Ti mit szedtek?
Elég a folsav, ha kielégítően, vegyesen táplálkozol, nem csak műkaját eszel, hanem valódi alapanyagokból otthon készült főtt ételt, gabonát(barna) zöldséget, gyümölcsöt , húst és tojást is, meg tejterméket is.
Ha hiányosan táplálkozol, javulj meg, és terhesvitamint kaphatsz patikában.
Eurovit kismamáknak
Ezekben nincs hatvanöt mindenféle marhaság, csak ami kell.Szopi közben is szedd majd, csodákra képes ami a tej mennyiségét illeti! Ja, és nem méregdrága!
Sziasztok.
Köszönöm a válaszokat. Én szeretem a gyümölcsöt,zöldséget, és minden egészséges kaját, de most általában csak a vajaspiritós és a krumpli, ami jól esik.
El kezdtem az elevite és c vitamin szedését és azóta kevésbbé vagyok fáradékony, de ma vettem Vipp Natal, mert azt olvastam, hogy az természetes.
Üdv. és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!