Könnyen szült anyukák, milyen magassághoz mekkor a lábméretetek?
A szülésznőmmel beszélgettem és azt mondta akinek a magasságához képest nagyobb a lábmérete könnyebbben szül akinek kisebb az szenved...., merthogy összefügg a csípőmérettel.
Kiváncsi lennék, tényleg van e alapja!:)
Hmmmm, érdekes felvetés
172 cm vagyok, 41-42-es cipőket hordok.
8-kor ment el a magzatvíz, 10.40-kor megvolt a baba (nem repedtem, nem vágtak).
:)
Mindenkinek ilyen könnyű szülést kívánok!!!!
tyűha....érdekes felvetés :)
Én 160cm vagyok, 37-es a lábam. Az első babámat este 10-től, reggel 8-ig szültem. nem mondható könnyű szülésnek. a másodikat majd meglátjuk úgy 2 hónap múlva, remélem hamarabb kibújik, mint a bátyja :)
164/36-os.
De szerintem ez nem teljesen valós. A hormonok (oxitocin)felelősek a gyors tágulásért, nem a csipőméret. Egyénfüggő kinek hogy termeli a szervezete.
174 cm vagyok, a lábam 41-es, az első szülésem rettenetes volt, nagyon megszenvedtem vele:( Hamarosan jön a tesó, remélem könnyebb szülésem lesz:)
39+4 hetes km
Hihi de jó még ezt nem is hallottam!
Én 178 cm vagyok és 40 es a csülköm :) 5 óra alatt meglett a kisfiam a legelső fájástól a felsírásáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!