Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor megjött, annyira...

Amikor megjött, annyira rosszul voltam, hogy majdnem elájultam. Nagyon erős görcseim voltak. Mire számítsak szülés közben? Mi lesz ha ugyan úgy elgyengülök és nem tudom megszülni a babát?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó istenem, ne félj ennyire előre, mert tényleg bevonzod magadnak a bajt!! :( szerintem nincs törvényszerű összefüggés a fájdalmas mensi meg a szülés fájdalma között.

Nekem pl. sose fájt a menstruációm, ahhoz képest a szülés borzasztóan fáj, de túl lehet élni mint annyi sok millióan már túléltük :)

Azért van a kórház, az orvosok, szülésznők, hogy észrevegyék ha baj van. Ha van saját orvosod beszélj enki a félelmedről, meg hogy szeretnél epit.

Nálunk mondjuk nem volt a kórházban semmilyen fájd.csillapítás, de mire beértünk már olyan jól kitágultam hogy epit nem is lett volna értelme bekötni.

Engem nagyon nagy meglepetésként ért hogy tényleg milyen erős fájdalommal jár az egész és nekem is vannak pillanatok amikre nem emlékszem, de mikor mondták hogy na leesett a szívhangja a fiamnak olyan erő szállt meg , nem is tudom honnan, hogy sikerült megszülnöm.

Szülés után (szemben az előtte lévő életemmel) a mensit brutál PMS tünetek kísérik, és mostmár görcsölök is, szóval épp megfordultak a dolgok.

Anyum épp azt mesélte h neki nagyon görcsös volt mindig a vérzése, de szülés után tök enyhe lett.

2009. okt. 9. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném: mennyire tágultál ki hogy nem adtak edát?
2009. okt. 9. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:

12:59-es vagyok

Ha nagyon rosszul viseled, akkor a baba is veszélybe kerülhet és gondolom akkor majd megcsászároznak.

De nem parázz ezen, mert tényleg bevonzod a bajt.

Vigyáznak majd rátok és ha nem haladtok akkor majd beavatkoznak.

De az epidurális segíthet.

2009. okt. 10. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a második vagyok. Nyugi amikor anyád szült más orvostudomány volt. Ma már alig vákumoznak, sőt még fogós szülés sincs szerintem. Ha nagy a baj és eszméletlen lennél automatikusan császározni fognak.
2009. okt. 10. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!