Szülés után 10 héttel még nem szexeltünk. Más is böjtölt ilyen sokáig? Normális ez?
Szia!
Bár mi a 3. gyerek születése után kb. 5-6 hónappal :-(( voltunk először együtt, de sztem sem normális. Az első kettőnél azért jóval hamarabb összejött. Bár mi sosem voltunk a lepedő ördögei, de remélem lassan visszaáll minden a régi kerékvágásba. Nehéz ez, ugye több fronton kell helyt állni, de ha megértő a párod akkor lassan rendeződik a dolog. Mi elbohóckodtuk ha szóba került a nemi életünk, de azért tudtuk, hogy ezen változtatni kell. Nálunk azért apa is sokat dolgozik így nagyon fáradt ő is, így megértőbb.
a sebemmel semmi gond, csak egyszerűen annyira fáradtak vagyunk estére, hogy örülünk, ha mehetünk aludni...
tudjuk, hogy ez így nem okés, de valahogy még nem megy...és azt hiszem, én még nem is kívánom annyira..:(
Hála az égnek nálunk egyikünk sem kívánta a másikat a baba érkezése után.. valahogy nem volt rá igényünk. Először azt hiszem hogy szülés után 8 hét múlva volt az első és most a 2. alakalom. 12 hetes a gyerkőc. Ja, és persze a terhességem 5. hónapjától hanyagoltuk a dolgot. Mennyit kellet kibírnunk összesen? hát kb. 4.5 hónapot sexmentesen! :) A terhességem előtt heti 2x voltunk együtt és 9 éve ismerem a férjem.
Ez csak akkor gond szerintem, ha az egyik fél máskép gondolkodik.
Ezekből az adatokból kéne csinálni itt egy statisztikát! :)
Nàlunk szülés utàn pont
2 héttel volt először és mindketten nagyon akartuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!